Lulu Theater

dans adam en eva
 • Multidisciplinaire samenwerking met kunstenaars, filmmakers, choreografen/dansers, mode-ontwerpers en musici >>> >>

 • Nieuws uit het Lulu Theater
  A. Nieuws >>> >>

 • B. Agenda >>> >>

  Drijfveer

  is een vorm van expressie. Lulu houdt zo hartstochtelijk van schrijven dat ze andere uitingsvormen probeert te benutten om literatuur als een diamant te doen schitteren, met legio facetten tegelijk.

  1. Voorstelling Lulu Wang in samenwerking met artiesten
  Vertelkunst en muziekkunst versterken elkaar en zorgen voor een sfeervol en inhoudrijk programma. Geschikt voor conferenties, seminaars, workshops, recepties, relatiedagen, feesten, opening van tentoonstellingen, zaken etc.
  Zie filmreportage van een optreden >>> >>
  *Thema naar wens of zie >>> >>

  2. Dans
  Adam en Eva in China21

  is ook een vorm van expressie. Lulu’s hartstocht voor literatuur heeft haar gebracht tot het oprichten van het Lulu Theater. Première van de dansvoorstelling Adam en Eva in China vond plaats op 1 mei 2014 in de Cultuur Club Viming, een van de eerste culturele centra in Nederland. De voorstelling is een co-productie van Groundbreakers dans & film en Lulu Theater.

  3. Presentatie

  l-9

  Lulu presenteert ook voorstellingen, bijv. concerten en andere culturele evenementen. Op 28 juni 2014 presenteert ze een Chinees concert en ze legt erbij ook uit de culturele achtergrond waaruit de Chinese zang, dansen instrumentale muziek voortkomen.
  Kijk naar films:Lulu Wang presenteert Chinees concert in het Theater aan het Spui, 28 juni 2014
  1/ Korte film >>> >>
  2/ Lange film >>> >>
  Luister naar Interview Amsterdam FM over over Lulu Wangs presentatie>>> >>, over het concert >>> >>
  4.Moderating/Tolken NL-EN-CH

  oranjusta1

  Lulu treedt ook op als moderator en tolk NL-EN-CH. Ze heeft de Engelse taal, letterkunde en taalwetenschap gestudeerd en dit voegt een extra dimensie aan haar rol als moderator. Geschikt voor zowel Nederlandse als internationale conferenties, symposia, seminars en openingsevents waarbij ook Engels of Chinees als de voertal dient.

  小DSCF7378
  小DSCF8378
  A.Grand opening Auto Parts & After Sales Exhibition sept. 2015

  B.Grand Opening van de China Art Festival, sept. 2015