Gratis amuse Thee-ei voor de lezers van ‘Nederland, wo ai ni’

Waar je in China komt, op bijna elke straathoek vind je een tentje dat thee-eieren verkoopt. Waar je in Nederland komt, kom je daar een Chinees restaurant tegen. Waar kun je zo’n populaire snack in een Chinees restaurant hier vinden? Zo goed als nergens.

Geen wonder dat ik hierover schrijf in mijn nieuwe book app en papieren boek Nederland, wo ai ni. Via een zoon van het Restaurant Full Moon – mijn Facebookvriend – is het mij geluk: het restaurant bereidt thee-eieren exclusief voor de lezers van ‘Nederland, wo ai ni’!

Gratis proeven Zodra Nederland, wo ai ni uitgegeven is, kunnen alle lezers in dit restaurant, bij vertoon van de book app of het papieren boek, smullen van een gratis Thee-ei amuse! Graag een dag van tevoren reserveren:Tel: 070 365 3889. E-mail:info@restaurantfullmoon.nl .
 
En, je krijgt er een mooi printwerkje bij. Voor degenen die het gerecht voor herhaling vatbaar vinden, klik op het bord thee-eieren voor het recept.
 
Lieve en smakelijke groet,
 
Geschreven door Lulu Wang in dankbaarheid voor het Dim Sum Restaurant Full Moon dat mijn lezers gratis het thee-ei aanbiedt.

 
Foto 1: Door fotograaf Freddy Jans.
Foto 2 geleverd door: het Dim Sum Restaurant Full Moon.