TV presentatoren

Onderwerpen

– Wat Qiangwei’s eerste indruk van de TV-presentatoren hier(Zie hieronder)
– Jouw uitleg voor de Nederlandse smaak (Zie ook hieronder)

Wees niet boos als Qiangwei iets te openhartig is, oké? Toen ze hier net aankwam, viel het haar op dat men hier geen Mister of Miss Universe hoefde te zijn om een presentator of presentatrice te zijn. De presentatoren in China moesten daarentegen stuk voor stuk een feest voor het oog zijn, anders vielen ze buiten de boot.

Vraag: Zou Qiangwei dit verschil opvatten als een wijs besluit van de programmamakers hier – het ging erom dat de presentatoren hun werk goed deden, nietwaar? Of zou ze dit verschil beschouwen als een beslissing die uit nood was geboren? Het zou ook met iets anders te maken kunnen hebben en zo ja, wat?

Het is omdat ik me voorgenomen heb om niet geïrriteerd te raken door je beweringen, beste Qiangwei, anders… Ik vind het eerlijk gezegd niet fraai wat je daarnet zei over onze presentatoren.Antwoord:Maar goed, waarom wij het niet zo nauw nemen met het uiterlijk van de presentatoren? Ik denk dat wij… (Je kunt je antwoord kwijt in onderstaand formulier – noot van de auteur.)

Dank voor je feedback! Nogmaals sorry voor Qiangwei’s directheid. Dankzij ons uitwisselen van gedachten kunnen wij elkaars voorkeur beter in elkaars waardesysteem plaatsen.

 
Foto 282: 2008, Chengdu. Smaken qua uiterlijk verschillen, maar… Kinderen vinden wij overal in de wereld even mooi.
Fotograaf: Yves Blindeman.