Je ervaring met sterke verhalen

Onderwerpen

– Sterke verhalen over China (Zie hieronder)
– Jouw ervaring met die sterke verhalen (Zie hieronder)

Zoals je ziet, Qiangwei heeft in China veel wildwestverhalen over Europa en Europeanen gehoord. Toen ze hier kwam, merkte ze dat een aantal ervan niet klopte. Ben je in China geweest?

Vraag 1:
Zo ja, zou je Qiangwei een paar verhalen over China en Chinezen willen vertellen die je vóór je reis naar China heb gehoord en die achteraf gezien niet waar bleken te zijn?

Vraag 2:
Zo nee, zou je Qiangwei een paar verhalen over China en Chinezen willen vertellen die je hebt gehoord, waarvan je niet weet of ze kloppen? Qiangwei belooft je geregeld dit forum te bezoeken en te reageren op je vertellingen, oké?

Antwoord 1: Ik ben in China geweest en dit is wat ik had gehoord en wat ik zelf heb gezien… (Vermeld aub het nummer als je de vraag in onderstaand formulier beantwoordt aub. Dank – noot van de auteur.)

Antwoord 2: Ik ben nooit in China geweest maar ik heb veel verhalen over dat land en zijn volkeren gehoord. Hier zijn een paar van die verhalen… (Vermeld aub het nummer als je de vraag in onderstaand formulier beantwoordt aub. Dank – noot van de auteur.)

Dank voor je verhaal. Beter elkaar de waarheid zeggen dan het nare over elkaar denken en zwijgen, nietwaar?
 
Foto 315A: 2007, Noord-China. Sommige Chinezen eten insecten, ja.
Fotograaf: Piet Lem.