Commentaar over Lulu´s optreden in Canvasserie ´China voor beginners´, elke werkdag 19.00 uur VRT 2

DSC07385

Een penvriend over China voor beginners, elke werkdag 19.00 uur VRT 2

B. schreef:

Hallo Lulu! Ik wil je even mede delen dat ik net op Belgie-2 tv het eerste deel heb gezien van ,,China voor beginners,, Met jouw als gast vrouw en met de belgische mountain biker Philip geloof ik dat hij heet? Ik vond het heel erg leerzaam, hou van dit soort programmas om andere culturen en gwoontes van mensen te leren kennen! Ik heb genoten, vind het prachtig!!! Ik ben zelf al m,n hele leven erg geinteresseerd in vele landen en mensen! Ik vind zo wie zo dat de Belgische tv vaak hele fijne programma,s heeft moet ik zeggen. Dus dit geef ik je mee, ik vond dat je het heel goed deed. Veel mensen hebben geen idee van andere landen met hun gewoontes. Dus misschien steken die mensen er nog wat van op!!! Heel mooi vond ik het!!!

Lieve… groet aan jouw Lulu!!! het ga je goed!!!! x!