Drieëndertigste lezers’ reactie op Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE)

P1360244

H. schreef op 12 mei 2013

Beste Lulu,

… Ik lees (je boek) in stukjes zodat ik daar zolang mogelijk van kan genieten… Het is een luchtig boekje dat plezant leest. Geen droeve dingen of heavy stuff maar leuke fleurige anekdotes die een mens doen glimlachen. Nu weet ik waarom chinezen altijd lachen.

Dat is waarschijnlijk het verschil tussen Regenland en het land van de rijzende zon alhoewel hier Japan mee bedoelt wordt. Wij zijn eerder stug en oosterlingen zijn met een glimlach geboren.

Het eerste waar ik nu aan denk dat me opviel is het dankwoord achteraan : zoveel namen om een boek te maken, zelfs een orkest, het lijkt wel de aftiteling van een langspeelfilm !

Wat ik bijzonder vind is de kaft van het boek. Het voelt speciaal aan, een beetje zoals een huid. En ook de kleurige tekeningen zijn bijzonder mooi en fleuren het boek op, het hoort erbij en is één mooi geheel.

Voor België gebruik je het woord Regenland maar Nederland is even goed een regenland.

Ik ben misschien wat ouderwets want hou nog van echte boeken die je in je hand kan vasthouden, die je kan ruiken en voelen i.p.v. é-boeken.

Er staat achteraan wel iets over een demo en je moet dan iets inscannen. Ja sorry Lulu, mijn huiskamer is geen grootwarenhuis en zodoende heb ik geen scanpistool.
Dus ik veronderstel dat ik dat niet kan bekijken aangezien ik niet de nieuwste soft-en hardware in huis heb.

Hoe dan ook, je boek was een geslaagde bevalling waar ik van genoten heb en een vervolg zou gerust kunnen want ik ben zeker dat er nog meer verschillen tussen oost en west liggen en dat je meer rariteiten hebt gezien in die 25 jaar in België en Nederland.

Nog véél succes Lulu !

Met vriendelijke groetjes,

H.

Voor de digitale liefhebbers: Nu kun je dit nieuwe boek ook als Windows 8 Book App lezen voor maar 7,45 euro, 40 % goedkoper dan het papieren boek, noot van Lulu
Fotograaf: Theo Benschop

– Het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE) te koop zowel in Lulu´s geautomatiseerde webshop als in alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels.

– Als u het boek in Lulu´s webshop koopt, signeert Lulu niet alleen het boek voor jou maar ze schrijft erin ook een persoonlijke boodschap voor jou of voor degene aan wie je het boek cadeau doet(Collector´s item). ze zet in het boek een Chinese stempel, waarop staat: ´Als je tevreden bent, word je in één keer klaar!´

<<< << Bestel het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE).

Download hier de Androidversie van de book app Nederland, wo ai ni , €7,99.

Download hier de Appleversie van de book app Nederland, wo ai ni €7,99

Download hier de Windows 8 versie van Nederland, wo ai ni(NL), compatibel met alle PC’s, laptops, Surface (Windows tablet) en overige computers geïnstalleerd met Windows 8, €7,45

Download hier de Windows 8 versie van Regenland, wo ai ni(NL), compatibel met alle PC’s, laptops, Surface (Windows tablet) en overige computers geïnstalleerd met Windows 8, vanaf €7,45

Download hier Windows 8 book app van een van de negen andere boeken van Lulu, compatibel met alle PC’s, laptops, Surface (Windows tablet) en overige computers geïnstalleerd met Windows 8, vanaf €5,45
E-books van alle boeken van Lulu volgen snel.