Drieëntwintigste recensie over Lulu´s nieuwe boek ´Nederland, wo ai ni´ (NL) en ´Regenland, wo ai ni´ (BE)

Walter had een fraai boekje bij zich dat Lulu Wang hem had gegeven, zij had mij eerder gemaild dat het boekje via een app gedownload kon worden, maar dat lukte mij niet. Vandaar een exemplaar in print, wat eigenlijk wel zo mooi is. Dank je wel Lulu! Ik heb er op de terugweg al een beetje in gelezen en moet zeggen dat het een vlot geschreven verhaal is. Of liever gezegd verhalen, over de wederwaardigheden van een intelligent Chinees meisje in een volstrekt vreemd land. En wat haar zoal is opgevallen in dat merkwaardige landje onder de zeespiegel. Leuk om te lezen hoe zij tegen ‘ons’ Nederlanders, onze manieren van doen aankijkt. Dingen die voor ons vanzelfsprekend zijn of waaraan wij gewend zijn komen zo in een heel ander daglicht te staan.

Tekst: Fred van der Gon Netscher
Foto: K. J. Wang

– Laatst nieuws: Nu is het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE) te koop zowel in alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels als in Lulu´s webshop.

– Als u het boek in Lulu´s webshop koopt, signeert Lulu niet alleen het boek voor jou maar ze schrijft erin ook een persoonlijke boodschap voor jou of voor degene aan wie je het boek cadeau doet(Collector´s item). ze zet in het boek een Chinese stempel, waarop staat: ´Als je tevreden bent, word je in één keer klaar!´

<<< << Bestel het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE).

Download hier de Androidversie van de book app Nederland, wo ai ni (€7,99).

Download hier de Appleversie van de book app Nederland, wo ai ni (€7,99).