Lulu Theehuis

中文,露露茶室>>> >>

Welkom in het Lulu Theehuis, gevestigd in het paviljoentje in de achtertuin van Lulu Wang, alleen op uitnodiging

茶以清心Met elk slokje thee komen wij een stapje dichter bij ons hart.

Het Lulu Theehuis wordt op 24 april 2017 officieel geopend op de mediapresentatie van Chineeslekker, het veertiende boek van Lulu Wang.

Nieuws >>> >>

Agenda >>> >>

Ontmoeting

Hier vinden regelmatig, in samenwerking o.a. met Lulu’s literaire agent en de mede-uitgever Einstein Books van Chineeslekker, kleinschalige ontmoetingen plaats tussen boeiende personalijkheden uit verschillende (met name culturele) vakgebieden en Lulu.

Presentatie

Hier worden presentaties gehouden van verschillende interessante – met name culturele – projecten.

Zo kan men de kunstwerken van Laura Emmen bewonderen op de mediapresentatie van Chineeslekker op 24 april 2017. Deze werken dienen als illustraties van Chineeslekker

Column, audio- en videoprogramma

De ontmoetingen en presentaties worden tot Lulu’s column gemaakt in het prestigious Chinees tijdschrift World Affairs 《世界知识》en op audiobanden- en/of videobeelden vastgelegd en tot een Chinees- en Nederlandstalig programma gemaakt, dat (met name het audioprogramma) dagelijks uitgezonden wordt op Lulu’s bekender geworden Chineestalige Wechatplatform ‘小猫儿苏黎’ en via andere kanalen van de internationale social media.

Per dag luisteren naar of lezen duizenden mensen in China Lulu’s column en audioprogramma. Zo probeert Lulu een brug te bouwen tussen haar twee geliefde landen China en Nederland.

Lezing/Afternoon Tea voor select groep Chinese toeristen >>> >> 

Thee proeven

Hier wordt regelmatig theeceremonie gehouden in samenwerking met theekenners, bijvoorbeeld Tea Adventure.

Bij de thee worden exclusieve koekjes of hapjes geserveerd. Bijvoorbeeld macaroners bereid door de food artist Yueky Cheah. En bijvoorbeeld Chinese hapjes bereid door Lulu zelf.

De verrukkelijke Chinese hapjes die op de mediapresentatie van Chineeslekker en de opening van het Lulu Theehuis op 24 april 2017 worden bereid door de enige Chinese chefkok met een Michelinster in Nederland, dhr. Han Ji van HanTing Cuisine te Den Haag.

De heerlijke en gezonde delicatessen die men op bovengenoemde feestelijke aangelegenheid proeft, worden bereid door voedseldeskundige Marina Numan, auteur van Het Werelddieet

Gezellig met vrienden

Hier worden ook vrienden uitgenodigd om samen met Lulu onder het genot van thee en gebakje/hapje gezellig bij elkaar te zijn.