Terugblik lezingen en optredens

TERUGBLIK

 • Promotieactiviteiten in Nederland en Vlaanderen

 • Programma 13-12 t/m 15-12-2012
  Dagelijks geupdate info over de promotieactiviteiten

  5 mei 2011. Lulu gaf ter gelegenheid van de viering van de Bevrijdingsdag de eerste Vrijheidslezing in het stadhuis van Den Haag.

  21 december 2010. Lulu trad samen met de componist en pianist Henk Wieman en zijn orkest op in zijn Kerstconcert getiteld ‘Road to China’. Lulu vertelde erbij een paar oude Chinese sprookjes en fabels. Tevens lichtte ze toe over de cultuurverschillen tussen Nederland en China.

  Najaar van 2010. Lulu gaf een openingsspeech voor een acupunctuurpraktijk te Amsterdam. Ze praatte erin over de verschillen tussen de westerse geneeskunde en traditionele Chinese geneeskunde(TCM).

  Najaar 2009. Lulu sprak op een internationale conferentie te Zwitserlandeen publiek van vooraanstaande politici en zakenmensen toe. Haar speech was getiteld ‘Yin and Yang, conflict and compromise in the Chinese culture and politics’.

  Voorjaar 2009.Lulu opende in Leiden een tentoonstelling van Chinese kunstenaars. In haar openingstoespraak ging ze in op de verschillen in de esthetische beleving tussen Nederlanders en Chinezen.