Lulu danst mee met, signeert haar nieuwe ´Nederland, wo ai ni´ voor en doneert aan de zumbamarathon ´Spieren voor Spieren´, zat. 16 feb. 2013, Den Haag

Zoals jullie misschien weten, is Lulu danst graag en doet, als het enigszins kan, vier keer per week aan zumba. Haar prachtjuf Mariecke organiseert dit jaar een zumbamarathon ´Spieren voor spieren´ om geld te zamelen voor mensen met spierziekten. Lulu danst niet alleen mee, maar ze signeert ook haar boeken nadat ze een uur meegedaan heeft aan de zumbamarathon. 30 procent van haar boekenopbrengsten op die dag doneert ze aan het project ´Spieren voor spieren´.

Kom gezellig meedansen voor het goede doel en ontmoet Lulu in haar zumbapakje! Uiteraard, als ze de boeken signeert gaat ze iets warmers aantrekken :-)

Tijd: 13.30 uur/16.30 uur
Plaats: Hellas Hall, Laan van Poot 353A, Den Haag
Voor meer info: dans4spieren@hotmail.com
Fotograaf: Roger Voorn.

– Laatst nieuws: Nu is het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE) te koop zowel in alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels als in Lulu´s webshop.

– Als u het boek in Lulu´s webshop koopt, signeert Lulu niet alleen het boek voor jou maar ze schrijft erin ook een persoonlijke boodschap voor jou of voor degene aan wie je het boek cadeau doet(Collector´s item). ze zet in het boek een Chinese stempel, waarop staat: ´Als je tevreden bent, word je in één keer klaar!´

<<< << Bestel het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE).

Download hier de Androidversie van de book app Nederland, wo ai ni (€7,99).

Download hier de Appleversie van de book app Nederland, wo ai ni (€7,99).