Lulu over het nieuwe boek ´Overspelen´ dat ze schrijft: schuldgevoel dekt niet de hele lading van wat wij onder vreemdgang verstaan

CIMG0715

Lulu over het nieuwe boek ´Overspelen´ dat ze schrijft:

Al eeuwen gaan mensen vreemd en de meesten voelen zich er schuldig over. Maar het schuldgevoel dekt niet de hele lading van wat wij onder vreemdgang verstaan: hartstocht, liefde, bedrog, confrontaties etc. Ik ben de laatste persoon om vreemdgaan goed te praten, doch wil ik dit complexe onderwerp over een wirwar van gevoelens onder woorden brengen. Bespreekbaar maken is de eerste stap naar onszelf kennen en anderen begrijpen.

Schuldgevoel heeft ons nooit geholpen een beter mens te worden. Het heeft ons alleen geblokkeerd om onszelf en anderen in ons ware gedaante zien en om ons te ontwikkelen tot een oprecht en gewetensvol mens.

Alle namen in mijn nieuwe boek zijn fictief en de situaties worden zodanig beschreven dat de privacy van de mensen die mij hun verhalen vertellen gewaarborgd wordt.

Liefs en dank
Lulu Wang
skype: Gzluluwang

<<< << Bestel Nederland, wo ai ni (NL), €12,50 (Nederland, wo ai ni betekent in ‘Nederland, ik houd van jou’)

<<< << Bestel Regenland, wo ai ni (BE), €12,50 (Nederland, wo ai ni heet in België ‘Regenland, ik houd van jou‘)

>>> >> Download de Androidversie van de book app, €7,99

>>> >> Download de Appleversie van de book app, €7,99

>>> >> Download Windows 8 book app Nederland, wo ai ni (NL), compatibel met alle vormen van computers met Windows 8, €7,49
>>> >> Download Regenland, wo ai ni (BE) , compatibel met alle vormen van computers met Windows 8, €7,49