Lulu Wang schrijft brief aan haar Nederlandse lezers en penvrienden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lieve penvrienden,

Long time no see. Mijn excuses voor de radiostilte. Ben de laatste tijd bezig met het pennen van mijn Chinese roman ‘Dingen die voorbij gaan maar de moeite waard zijn om te onthouden’, maar ik ben ook de Nederlandse roman Overspelen aan het schrijven.

Vroeger kon ik mijn hele hart, ziel en zaligheid besteden aan het schrijven van Nederlandstalige romans, maar nu blik ik met weemoed terug op de afgelopen twee decennia. Het is net alsof ik mijn geliefde deels moet loslaten, uit nood, om redenen waar ik geen vat op heb. Dit is een moeilijke tijd voor auteurs om van het schrijven te zien te overleven.

Lieve penvrienden, lieve lezers, ik blijf voor jullie Nederlandse boeken schrijven. Mijn hart is nog steeds met jullie, al moet ik tweetalig schrijven. Alhoewel, in het Chinees schrijven bevalt mij, hoe ik ook van het Nederlands houd, ook prima.

Uit de reacties van mijn Chinese lezers over de hele wereld, die ik dagelijks via Wechat, Sina.com en Tencent bereik, ziet het ernaar uit dat mijn Chinese roman het ook niet slecht zal doen op de Chinese boekenmarkt.

Ik houd van jullie en van het Nederlands! Wij blijven bij elkaar, hoe zwaar het voor mij momenteel ook is. Beloofd.

Liefs en dank

Lulu

Fotografie: Steven Partiman

1
Nederland, wo ai ni

screen320x480

Klik hier om het boek te bestellen.
Je kunt kiezen tussen:
NL versie Nederland, wo ai ni
– BE versie Regenland, wo ai ni

 • Een uitgebreide multimedia en interactieve book app, €7,99
 • Apple versie Nederland/Regenland, wo ai ni
  Android versie Nederland/Regenland, wo ai ni

 • Papieren boek, €12,50 euro
 • (Lulu zal het boek voor je signeren en voorzien van een persoonlijke boodschap)
  – NL versie Nederland, wo ai ni
  – BE versie Regenland, wo ai ni

  2
  algemeen verkoop

  屏幕快照 2013-04-11 10.01.46 PM

  Klik op het plaatje en bestel >>> >> Lulu’s boeken als book app en ebook vanaf 1,89 euro en Lulu’s papieren boeken vanaf 5,95 euro