Negende lezers´reactie op Regenland, wo ai ni (BE) en Nederland, wo ai ni (NL)

Dank je voor je mooi boekje, Regenland wo ai ni. Ik heb opnieuw volop genoten van je mooie schrijfstijl, in verhaaltjes, die als een verkennend stappen tonen in ons buurland. De combinatie verhaaltjes, en mooie kleurrijke prenten in het boekje vind ik volledig geslaagd, en geeft het schrijven een sprituele dimensie meer, die je ook hebt laten tonen in de opvolging van vertellen, het narratieve, naar vermenging van het nieuwe in herkenning, kleurrijk weergegeven in woorden en beelden.

Moet dan toch es ook je app boek kunnen aanschaffen zodat ik de andere kunstelementen hierin verweven kan ontdekken. zal wel een Ipad van iemand lenen of zo.

Heb het boekje verder uitgelezen op de trein, en als ik thuiskomt luister ik naar de regen. Een eindbeeld volledig in overeenstemming met de titel, van tijd in onze landen waar het af en toe regent, maar waar we het mooie van kunnen inzien, als een tijdloos beeld. Gezellig luisteren naar de regendruppels, zo zou je het lezen ook kunnen beleven.

Vorige week was ik in Brussel en heb er mooie kiekjes genomen van mensen die lopen met paraplu in de hand.

Jouw boekje toont een rustig stappen, verkennen, zienswijze en symbiose in zijn, ogenkijk, in tijd ontsluimerd in hemel die neerkijkt, en vooral openheid, in een mooi hart die de ziel vertolkt in beelden, als reflecterend op het samen leven, in eenheid en verscheidenheid, regen voor ons allen, zo ook de zonneschijn en andere.

Y.
Download book app Nederland, wo ai ni: Apple Store of in de Android Store/Google Play.

Fotograaf: Steven Partiman.