Leveringsvoorwaarden Webshop Lulu Wang

1.boeken in de hand

Bestellingen
Voor bestellingen van publicaties van Uitgeverij Lulu Wang, kunt u zich richten aan luluwanggz@gmail.com. U kunt bestellen via onze website: www.luluwang.nl. Online bestellingen kunnen direct worden betaald met iDEAL, SisowMisterCash, Sofortbanking of bankovermaking.

De meeste van onze titels zijn ook bestelbaar via het Centraal Boekhuis. Uitgeverij Lulu Wang behoudt zich het recht voor om bestellingen te weigeren van afnemers met wie de Uitgeverij Lulu Wang een betalingsgeschil heeft of heeft gehad betreffende eerdere leveringen.

Prijzen en betalingen
Alle prijzen worden vermeld in euro’s en kunnen gewijzigd worden conform de Wet op de vaste boekenprijs. In geval van onenigheid over een prijs, aanbieding, voorwaarden of afspraken dan geldt de interpretatie van Uitgeverij Lulu Wang als doorslaggevend.

Beschikbaarheid
Een indicatie van de beschikbaarheid van een titel wordt gegeven tijdens het plaatsen van de bestelling. Mocht een titel uitverkocht zijn, dan wordt u tijdig geïnformeerd en houden we u op de hoogte van een eventuele herdruk. Heeft u vooruit betaald en uw bestelling blijkt niet geleverd te kunnen worden dan zal uw betaling binnen 14 dagen worden teruggestort.

Aflevering
Met het doen van een bestelling gaat u akkoord met onze verkoopvoorwaarden. De bestelling zal verstuurd worden naar het adres dat opgegeven wordt ten tijde van de bestelling. Indien het een online bestelling betreft, worden de boeken verzonden naar het adres dat verbonden is aan de account waarmee de bestelling werd geplaatst.

Boeken die via email of via onze webshop besteld worden zullen doorgaans binnen twee tot vier werkdagen (voor een Belgisch adres binnen 3 en 5 dagen) verzonden worden. De levertijden zijn een schatting en representeren een gemiddelde levertijd die normaliter nodig is voor het verwerken en leveren van een bestelling. Uitgeverij Lulu Wang is niet aansprakelijk voor vertraging of mislopen van deze afspraken als dit veroorzaakt wordt door omstandigheden die redelijkerwijs buiten de controle van de uitgeverij vallen. Indien Uitgeverij Lulu Wang tijdelijk onbemand is wegens vakantie of iets anders, zal er een mededeling in de webshop worden geplaatst, met informatie over binnen hoeveel dagen u uw bestelling zult ontvangen.

Retourzendingen
Misdrukken kunnen retour worden gestuurd en worden vervangen op kosten van de uitgeverij. Indien een boek beschadigd is moet dit binnen 7 dagen gemeld worden aan Uitgeverij Lulu Wang. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Uitgeverij Lulu Wang niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed.

U kunt de artikelen die u bij ons gekocht heeft, zonder opgaaf van redenen retourneren binnen 7 kalenderdagen. Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Uitgeverij Lulu Wang niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een 3S-nummer en bewaar deze goed.

Voor artikelen die op de juiste wijze geretourneerd zijn komt de betalingsverplichting te vervallen of wordt het door u betaalde bedrag teruggestort op uw rekening.

Groothandels mogen ten alle tijden een product retour zenden, mits er toestemming is verleend door de uitgeverij. Een kopie van de originele factuur dient te worden meegestuurd. De boeken moeten nieuw, onbeschadigd en degelijk verpakt worden, zodat ze geschikt blijven voor verkoop. Het betaalde aankoopbedrag wordt teruggestort, uitgezonderd eventuele verzendkosten. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen we u naar luluwanggz@gmail.com of tel. 0654918954.
Digitale publicaties kunt u niet retourneren.

Wijze van verzending
Wanneer u het pakket retour vanuit Nederland verstuurt en dit past niet door de brievenbus, dan kunt u het pakket afgeven op een agentschap van TNT-Post. Pakketten voorziet TNT Post van een 3S code. Met deze code is het voor u mogelijk om het verzendtraject van pakket te volgen via de site van TNT-Post www.tracktrace.nl en zo te zien wanneer het pakket op de plaats van bestemming is aangekomen. Vraagt u op het postagentschap daarom altijd om het 3S nummer.

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben sturen wij u een e-mail ter bevestiging.

Terugstorttermijnen van het aankoopbedrag
De terugstorttermijn gaat in op het moment dat uw retourzending door ons is verwerkt. Als u de bestelling heeft betaald met iDEAL, SisowMisterCash, Sofortbanking of bankovermaking, dan kunt u het betaalde bedrag binnen veertien werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour.

Retour buiten de voorwaarden
Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden of zonder factuur of pakbon terugstuurt, dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen. Ook kunnen wij in dat geval besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel contact op met luluwanggz@gmail.com of tel. 0654918954
 

Deze leveringsvoorwaarden zijn voor het laatst 12 april 2013 gewijzigd.

Uitgeverij Lulu Wang