Webshop

Alleen in deze webshop Collector’s item verkrijgbaar:

A. Gesigneerd

B. Voorzien van een persoonlijke boodschap, in het Nederlands en in het Chinees, voor jou of voor degeen die je het boek cadeau doet (Als je het boek iemand anders cadeau doet, zou je bij de bestelling willen aangeven? Dank je!)

C. Met een Chinese stempel waarop staat: ´Als je tevreden bent, ben je in één keer klaar!´

D. Het boek met een persoonlijke noot bereikt je binnen ongeveer 3 dagen

E. Voor vragen over je bestelling klik >>> >>

F. Info webshop /Algemene verkoop- verzend- en leveringsvoorwaarden >>> >>

24normasign

Nieuw: in februari 2022 verscheen Lentelokroep

– papieren boek €22,95, dichtbundel, 268 blz., full color, hard cover, soft touch omslag, rijk geïllustreerd (73 kunstwerken), 98 gedichtenvideo’s te bekijken via de QR-code onderaan elk gedicht, tweetalig (NL en CN)
– Ebook volgt snel.

Op een oorspronkelijke wijze bezingt Lulu de vier seizoenen van de liefde. Talloze tinten van deze ultieme emotie passeren de revue. Een ode aan de overtocht op de woelige baren naar het geluk. Herkenbaar voor velen, zo niet voor iedereen. De ruim negentig gedichten zijn zowel in het Nederlands als in het Chinees geschreven en voorzien van een video, die het lezen een extra dimensie geeft. Het kwetsbaar eerlijke maar ook lyrische dat Lulu’s romans kenmerkt klinkt door in haar dichtkunst.


In april 2018 verscheen Nederwonderland, als papieren boek €20,95 en Ebook volgt snel.

Om zich in haar gastland thuis te voelen, probeert de van oorsprong Chinese schrijfster Nederland te begrijpen. Met humor en doortastendheid legt ze verband tussen de uiteenlopende zaken die haar opvallen en geeft ze structuur aan de wirwar van haar observaties. Dit leidt tot verfrissende inzichten in en ongewone conclusies over Nederland en zijn volksaard. Laat u verrassen door een Chinese blik op hetgeen voor u vanzelfsprekend is maar voor Chinezen een hersenkraker.

April 2017, Net verschenen: Chineeslekker, als papieren boek, €20,00, digitaal boek volgt snel

Een smaakvol verhaal over de eeuwenoude wijsheid verscholen achter de Chinese keuken. Op ludieke wijze vertelt Lulu u over talrijke facetten van de Chinese keuken, verrassend en illuminerend. Met maar liefst 280 full color pagina’s en een luxe zijden omslag is dit boek ook nog eens een lust voor het oog.

In 2015 verscheen

3-3-2014 adam en eva ABC reeks

Adam en Eva in China, Non-fictie, als papieren boek, €10,45, als E-book en als Book App, vanaf €4,87

In 2014 verscheen:
Levenlangverliefd , gedichtenbundel, per gedicht een kunstwerk ter illustratie, tweetalig (NL en CH), als papieren boek 纸质书, €20,95, als E-book 电子书 en Book App 手机应用, vanaf €6,79

3. Download VOORDELIG Book Apps en E-Books van Lulu Wang door het klikken op het plaatje hieronder

中posteralleboeken van Lulu

4. Koop de papieren boeken van Lulu Wang

3-3-2014 adam en eva ABC reeks


爱满夏天klein Zomervolliefde, Lulu’s eerste gedichtenbundel (2013) Verkrijgbaar als Book App en E-bookVanaf €3,59 Nederlands: A Als Book App, Apple, Android, Windows 8 versie (compatibel met alle vormen computers), vanaf €3,59 B Als e-Book bij iTunes, Kobo, Lulu, Amazon, vanaf 3,99 中文版: A 苹果版, 苹果手机版,平板版, 安卓版,安卓手机,安卓平板版, Windows 8 版, 约¥18.00 D 电子书, Kobo书店, 亚马逊书店Amazon Store,苹果书店Apple Store, Lulu.com书店, 约¥18.00