Welkom op Lulu´s lezing voor innoverende ondernemers op do. 31 jan. 2013 in Den Haag, over haar nieuwe book app en papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE)

Lokatie: Igluu, Louis Couperusplein 2, Den Haag.
Deuren gaan open om 19.30 uur, om 19.55 uur beginnen we.

Digitale Donderdag brengt Haagse ondernemers en beslissers samen om kennis en ideeën over interactieve en sociale media op te doen en uit te wisselen. Op Digitale Donderdag 31 januari hebben we weer 2 inspirerende sprekers uitgenodigd.

Alastair Burns van Gramble vertelt over Gramble World, een platform waarop goede doelen en gamers samenkomen. Via “social gaming” draagt Gramble een steentje bij aan een betere wereld. Gramble won in 2012 de Baby Tycoon Award.

Lulu Wang vertelt over haar overstap van auteur naar ondernemer/uitgever, over de ontwikkeling van haar recent verschenen boek met book app ‘Nederland, wo ai ni’ en over haar nieuwste boek met nog meer aanvullende snufjes. Lulu Wang zal ook boeken signeren.

Kortom, als ondernemers of beslissers mag je niet ontbreken!

Entree is kosteloos, mits aangemeld. Schrijf je nu in via http://www.meetup.com/Digitale-Donderdag/. We hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Als je bent aangemeld verwachten we dat je komt. Mocht je verhinderd zijn dan stellen we het op prijs als je dit uiterlijk 36 uur van te voren doorgeeft via Meetup. Dan weten wij waar we aan toe zijn en kunnen we daarop inspelen. Kom je zonder afmelding niet opdagen, dan nemen wij de vrijheid om daar in het vervolg ook rekening mee te houden.

– Laatst nieuws: Nu is het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE) te koop zowel in alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels als in Lulu´s webshop.

– Als u het boek in Lulu´s webshop koopt, schrijft Lulu een persoonlijke boodschap voor jou of wordt het boek door Lulu gesigneerd (jouw keuze). In beide gevalle plaatst Lulu in het boek een Chinese stempel waarop staat: ´Als je tevreden bent, word je in één keer klaar!´

<<< << Bestel het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE).

Download hier de Androidversie van de book app Nederland, wo ai ni (€7,99).

Download hier de Appleversie van de book app Nederland, wo ai ni (€7,99)..

Foto´s vriendelijk geleverd door Lulu´s Facebookvrienden.