Ingo´s schilderijen op negen van Lulu´s Windows 8 Book Apps en Xiaoling Huangs kunstwerk op twee van deze Book Apps

bedwelmdcoveringo

Nu de Windows 8 Book Appsvan al mijn tien boeken verschenen zijn, is het moment gekomen om twee kunstenaars te danken die letterlijk en figuurlijk gezicht hebben gegeven aan mijn book apps.

De kunstenaar Ingo Leth http://www.artinmotion.nl/ heeft niet alleen negen van de tien schilderijen gemaakt die als de covers van de boeken dienen, maar hij heeft ook de iconen gemaakt voor de book apps.

Het is een genot met Ingo samen te werken want een kunstenaar heeft oog voor de schoonheid en voor details. Ik hoefde geen zorgen te maken over elk klein ding van de covers, want Ingo heeft aan alles gedacht.

Bovendien, ik ben een fan van zijn schilderijen. Hij tekent niet alleen mooi, maar het wonderbaarlijk is dat hij bij mijn weten weinig Aziatische vrouwen van dichtbij heeft gezien of gesproken (laten wij het hopen voor je lieve en aantrekkelijke Nederlandse echtgenote), maar deze vrouwen onder zijn verfkwast zijn zo mooi en echt, dat ik vermoed dat Ingo een gave heeft. Of hij woonde in zijn vorige leven in China of Japan…

Ik ben Ingo immens dankbaar voor de inspiraties die zijn werken mij geschonken hebben tijdens het ontwerpen van de apps en voor zijn mooie kunstwerken die mijn apps een mooi ´gezicht hebben gegeven´

Tenslotte dank ik nogmaals de kunstenares Xiaoling Huang, die de cover van mijn nieuwste boek en tevens een van mijn Windows 8 app.

Het huwelijk tussen tekst en beeld is een zegen die ik pas heb ontdekt sinds ik Xiaoling en Ingo heb leren kennen en ik hoop met nog meer kunstenaars te mogen werken. Zodat onze creaties elkaar bevruchten. Een plus een is acht of meer.

Liefs en dank,

Lulu