Winnaar bekend van de geluksvogel van deze week: Debra de Boer krijgt een exemplaar van Lulu’s nieuwe boek Nederwonderland

Uitslag

Zondag 6 mei

Winnaar van de eerste week bekend!

Debra de Boer!

Lieve Debra,

Je hebt alle vragen beter en sneller dan wie dan ook beantwoord en ik ga je een exemplaar van Nederwonderland toesturen zodra
je mij je postadres emailt:luluwanggz@gmail.com

Proficiat, beste Debra!

Lulu

Lieve allen,

Ik ga snel bekendmaken wat de vragen voor de komende week zijn, zodat er weer een geluksvogel van de week verschijnt.
Een tip, geen antwoord op mijn vragen in het Facebook geven, want dan kunnen anderen spieken:-)
Stuur aub een mail naar luluwanggz@gmail.com, zodat niemand je goede antwoord kan lezen, behalve ik.

Dank jullie allen!

Liefs,
Lulu

Hieronder het oorspronkelijk bericht eerder deze week.

Lieve lezers, vrienden en kennissen,

Om de uitgave van Nederwonderland te vieren en om u allen te danken voor uw grote steun in alles, schenk ik gedurende de eerste maannden elke zaterdag van de week een exemplaar van dit nieuwe boek aan een van u.

Degene die onderstaande vragen door middel van commentaar op mijn site of reactie op het betreffend bericht op mijn Facebook met succes beantwoordt, maakt kans op een exemplaar van Nederwonderland.

1. Welk boek van Lulu gaat over een Nederlandse zakenman die verliefd is op een Chinese vrouw?

2. Uit welk boek is onderstaande zin afkomstig?

‘Zelfs de handigste huisvrouw kan geen brood van lucht bakken.’
3. Kan Lulu rijmelarijen schrijven? Motiveer uw antwoord.

4.
Als u de geluksvogel bent, zal ik u zo spoedig mogelijk via mijn email (luluwanggz@gmail.com) of via mijn Facebook vertellen en u om uw postadres vragen, waarna ik u het boek stuur.

U kunt uiteraard dit boek ook zelf aanschaffen via mijn webshop. Het voordeel van het bestellen via mijn webshop is dat ik dan uw boek kan voorzien van een persoonlijke boodschap voor u en een mooie Chinese stempel, waarop een oude Chinese spreuk staat: Als je tevreden bent, ben je in een keer klaar!

Ik wens u alvast veel geluk en leesplezier toe!

Lulu
Recensie door journalist Eric Hellingman op 1 mei 2018:

‘Lulu Wang is erin geslaagd een gedegen en soms verrassende schets te geven van de Nederlandse cultuur door buitenlandse bril. Een interessant boek voor buitenlanders om zich voor te bereiden op leven en werken met Nederlanders. Het boek is toegankelijk en met gevoel voor humor en lichte zelfspot geschreven. Een heldere spiegel, die soms tot lachspiegel wordt.’

Koop Nederwonderland of andere boeken van Lulu Wang >>> >>