Een van de twee artikelen in de Volkskrant o.a. mijn optreden in de talkshow van de krant op 16 sept. 2012

Een van de twee artikelen in de Volkskrant o.a. mijn optreden in de talkshow van de krant op 16 sept. 2012. Ik, een rare Chinese, heb in de loop der jaren dergelijke humor hier leren waarderen. Geestig! Of kleingeestig? Hoe dan ook, lachen!
 
Ik dank mijn FB-vriend Koos Dijkstra voor de kopie van het artikel.
 
————
Hieronder is het Word Document van het artikel:
 
Nico Dijkshoorn:
 

Zondag zong ik een liedje tijdens het Volkskrant-programma Zomer van de Liefde. Aan het eind van de show werd schrijfster Lulu Wang geinterviewd.

 
Nooit zag ik iemand vrolijker een podium opwandelen. Lulu Wang zwaaide naar ons alsof we zestien uur lang in de moordende zon op haar hadden staan wachten. Jammer dat we geen rode vlaggen bij ons hadden. Ook na het interview zwaaide Lulu Wang. Omdat het de Zomer van de Liefde was zwaaiden wij terug. Dag, Lulu Wang! Tot je volgende boek.
 

Na afloop deden wij met zijn allen of Lulu Wang heel bekend was. We gunden het haar zo. We prezen haar om dat geweldige idee: je nieuwe boek uitbrengen als app. Wij dachten zeker bijna wel een soort van dat iedereen dat ongeveer wel zou gaan kopen, dachten wij. Daarna lieten wij een boek signeren dat we nooit zouden lezen. Wij wilden Lulu Wang dolgraag heel gelukkig maken. Zo een middag was het. Ik heb gevraagd of ik haar naar haar auto mocht dragen, maar nee hoor, ze ging gewoon lopen, net als alle andere mensen.