Eenendertigste lezersreactie op Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE)

lulu mirror

S. schreef

Vanmorgen heb ik je boek in 1 keer uitgelezen. Wat mooi geschreven en met leuke humor… Dank u wel. Ik heb natuurlijk ook even op youtube naar het filmpje gekeken. Erg leuk…

Op 19 februari schreef W.:

… De confrontaties met het vreemde waren dusdanig scherp verwoord dat ik die heel goed aaanvoelde.
Er over nadenkend weet ik ook geen verklaring voor sommige van onze gewoontes.

Op 17 februari schreef R.

Ik heb genoten van de grappige wijze waarop je mij een spiegel voorhoudt en het gebruik van de Nederlandse taal. Het smaakt naar meer. Zondermeer. Je hebt er een fan bij.

Nieuws: Lulu´s webshop is omwille van het gemak van haar lezers geheel geautomatiseerd! Nu kun je met een druk op de knop Lulu’s nieuwe en eerdere boeken bestellen zoals je gewend bent bij andere moderne webshops.

Welkom in Lulu’s webtoko!

‘Nederland, wo ai ni´ (NL) en ´Regenland, wo ai ni´ (BE) te koop zowel in alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels als in Lulu´s webshop https://luluwang.nl/?page_id=26 . In haar shop zijn ook haar eerdere boeken te bestellen. Alle boeken die je in Lulu’s webtoko koopt, worden Lulu voorzien van een handtekening, een persoonlijke boodschap voor jou en van een Chinese stempel. Ebooks van al haar boeken zijn binnenkort ook in haar webshop te koop.

Beeld: Copy right Jaap Vermeij