Exemplaar Book App cadeau doen aan de fotografen voor de app

Zoals jullie weten, hebben veel van mijn vrienden een aantal prachtige foto’s die ze in Nederland en China hebben gemaakt belangeloos aan mij beschikbaar gesteld zodat ik ze heb kunnen gebruiken in mijn Book App Nederland, wo ai ni.
 
Om hen te danken zou ik deze fotografen en een paar anderen die mij zo gul hebben geholpen een exemplaar van mijn Book App cadeau willen doen. Dit is het beste wat ik kan doen om mijn dankbaarheid te tonen.
 
Weet iemand misschien hoe ik als ontwikkelaar van de Book App deze app cadeau kan doen? Ik heb gehoord dat ik tien of twintig promotional codes kan aanvragen bij iTunes, zodat ik de fotografen de Book App cadeau kan doen. Maar de afgelopen dagen heb ik me suf gezocht naar hoe ik dit moet doen, zonder succes.
 
Als een van jullie een tip voor mij heeft, zou je dan willen mailen naar luluwanggz@luluwang.nl ?
 
Bij voorbaat dank en lieve groet,
 
Lulu
Foto: Deze jonge, knappe meneer heeft mij geholpen met boeken sjouwen op 9 juni j.l. voor mijn signeersessie na het concert/de boekpresentatie in samenwerking met het Residentie Orkest. Zijn naam is Chris, hetzelfde als de hoofdpersoon van mijn roman Bedwelmd (2004). De roman gaat over een Groningse jonge econoom die verliefd is op een Chinese student op een toneelacademie in Beijing, met alle cultuurverschillen, passie, liefde en misverstanden van dien. Binnenkort zal dit boek alsmede andere boeken van mij als e-book verkrijgbaar zijn in de webshop van mijn website. Prijs is portemonneevriendelijk.