Groot TV scherm om naar voetbal Nederland-Dennenmark te kijken (18.30 uur) vóór het concert/de boekpresentatie Nederland, ik houd van jou (20.15 uur) op 9 juni in samenwerking met het Residentie Orkest in Dr Anton Philipszaal in Den Haag

En als Nederland wint, wordt het concert/de boekpresentatie ‘Nederland, ik houd van jou’ nog leuker!
 
Lieve vrienden,
 
Ik zou het fantastich vinden als jullie kunnen komen naar het concert/de boekpresentatie. Als je heel graag naar voetbal wilt kijken, kom dan eerder. Om 18.30 uur kun je dan in de foyer naar voetbal kijken. Als je wilt, er is een aantrekkelijk drink-eet-voetbalkijkarrangement voor jou.
 
Wat kun je verwachten van deze avond?
 
– Drie prachtwerken van Nederlandse componisten, gekozen door Lulu en ook te horen in haar book app Nederland, wo ai ni (Nederland, ik houd van jou). Uitgevoerd door het Residentie Orkest.
 
– Drie korte vertellingen van Lulu over hoe ze in het begin Nederland ervoer. En hoe ze langzamerhand van Nederland is gaan houden. Ze zal ook haar book app tonen en een aantal van zijn functionaliteiten laten zien.
 
– Foto’s van Nederlands landschap worden geprojecteerd als decor tijdens de muziek uitvoering.
 
– Illustraties uit Lulu’s nieuwe boek worden geprojecteerd tijdens haar vertelling.
 
– Lulu zal een Tulpenjurk dragen, speciaal ontworpen door de mode-ontwerper Marika Houkes (het merk Maraque).
 
En nog meer kruisbestuivingen tussen muziek, literatuur, kunst, mode ect. Je kunt de kaart hier bestellen.
 
Ik beloof jullie dat ik mijn best zal doen om samen met het Residentie Orkest, de fotograaf van de geprojecteerde foto’s, de kunstenaar an de illustraties en de mode-ontwerper een avond met een gouden randje aan je te geven. Belofte maakt schuld. Daarom ga ik de komende dagen vasten om in de tulpenjurk te passen!
 
Foto: Roger Voorn.
Bewerking: Ewald Krijnen.