Mijn nieuwe boek op papier leesbaar maken

De Book App ‘Nederland, wo ai ni’ blijft sinds zijn uitgave op 7 juni bijna elke dag in e-books en apps top 40. Een troost voor mij, gezien de forse investeringen die ik heb gedaan om de app te maken. De smartphoneversie (Apple and Android) en de Androidversie van de book app zijn bijna klaar. Zodra ze verkrijgbaar zijn, laat ik het jullie weten, goed?
 
De laatste tijd heb ik veel kopzorgen. Ik ben dag en nacht op zoek naar een manier om dit nieuwe boek ook leesbaar te maken voor mijn lezers die geen tablet of smartphone hebben. Of die het boek liever op papier willen lezen. De papieren editie zelf realiseren is momenteel voor mij financieel niet haalbaar. Ik ben bezig maar ik heb nog geen zakelijke partner gevonden die samen met mij het boek kan exploiteren.
 
Wat is nou erger voor een kip dan een ei te hebben gelegd terwijl ze ontdekt dat het door een wezel leeggezogen is? Wat is rotter voor een auteur dan woorden te schrijven terwijl ze geen drager kunnen vinden?
 
Gelukkig ben ik onlangs op een leuk idee gekomen. Ik ben daarom op zoek naar een grote krant of bekend tijdschrift, die/dat geïnteresseerd zou zijn mijn nieuwe boek als feuilleton in hun krant of blad te publiceren, net als Simon Carmiggelt. Zo kunnen al mijn lezers dit nieuwe boek lezen en met Qiangwei, de hoofdpersoon van deze novelle lachen. Want dit boek is een humoristisch verhaal. Over de eerste dagen van een Chinese jonge vrouw in Nederland in het algemeen, en in Maastricht in het bijzonder.
 
Als iemand een tip of raad voor mij weet, houd ik me van harte aanbevolen.
 
Ondanks de kopzorgen koester ik hoop. Waarom? Omdat ik me gekoesterd voel door jullie.
 
Ik dank jullie voor alles! Jullie zijn mijn alles!
 
Liefs,
Lulu