Misschien een idee voor je kerstcadeau? Een mooi boek van Lulu Wang: Een stukje Nederland, wo ai ni (NL) /Regenland, wo ai ni voor mijn Facebookvrienden om alvast in de gezellige kerstfeer te komen. Liefs, Lulu Wang

mwklacvor1

Melkboer

Ik opende de koelkast, Cola-Cola en Sprite, kaas en ham, penen en appels, melk en yoghurt. Dat was waar ook. Rick had mij gewaarschuwd. Geen boodschappen doen in de komende dagen, hoor. Hij had het voor mij gedaan. Mijn maag zat nog vol met de vliegtuigkost, maar ik zette toch een pannetje op het vuur en warmde melk op. Romig smaakte die! Precies zoals moeder mij voorgespiegeld had toen ze van Amsterdam thuis in Beijing kwam.

De melkboer had beslist geen straal water aan de melk toegevoegd, proefde ik. Heel anders dan zijn Chinese collega’s. Yan, een vriendinnetje van mij, kwam elke ochtend gapend naar onze middelbare school omdat ze haar vader iedere avond tot in de kleine uurtjes moest helpen. Ze goten een vijfde van de melk uit de fles en vulden de vrijgekomen ruimte met kraanwater. Geen hond die het merkte, hoopten ze. Zo nuttigden haar opa en oma, broertje en zusje dit dure babyvoedsel gratis en voor niks. Oplichters waren het.

Misschien een boek van Lulu idee voor een kerstcadeau?

Klik >>> >> en bestel papieren boek, multimedia Book App of e-book vanaf 2,99 euro
Zomervolliefde (2013), Nederland, wo ai ni (2012), Regenland, wo ai ni, Wilde rozen (2010), Heldere maan (2007), Bedwelmd (2004), Het Rode Feest (2002), Seringendroom (2001), Het Witte Feest (2000), Het tedere kind (1999), Brief aan mijn lezers (1998), Het lelietheater (1997)

Nederland, wo ai ni

screen320x480

Klik hier om het boek te bestellen.
Je kunt kiezen tussen:
NL versie Nederland, wo ai ni, 2,99 euro
– BE versie Regenland, wo ai ni, 2,99 euro

  • Een uitgebreide multimedia en interactieve book app, €7,99
  • Apple versie Nederland/Regenland, wo ai ni
    Android versie Nederland/Regenland, wo ai ni

  • Papieren boek, €12,50 euro
  • (Lulu zal het boek voor je signeren en voorzien van een persoonlijke boodschap)
    – NL versie Nederland, wo ai ni
    – BE versie Regenland, wo ai ni