Reactie 2 en 3 op Master Class Lulu Wang ‘Moderne schrijverschap van a tot z’ , 30 maart 2013

harderwijkjo_1057 - Edited

harderwijk lez

T. schreef op 30 maart 2013

Bedankt voor een ontzettend mooie middag! Op de eerste plaats vond ik het natuurlijk fantastisch je weer te zien maar ik heb ook veel van je lezing opgestoken. Vooral over hoe de maatschappij steeds verder versnelt en de zaken die als het ware achter het schrijfproces schuilgaan en wat de lezers allemaal niet meekrijgen; vond ik verhelderend.

G. schreef op 31 maart 2013

Voor mij was het leerzaam. Ik merk dat er belangstelling voor mijn werk komt en dat het best iets teweeg kan brengen. Dan is het goed om voorbereid te zijn en te leren van mensen zoals jij, die het hele circus al hebben meegemaakt. Fijn dat we contact hebben, maakt me blij.

Lulu dankt van harte mw. Carin Wormbecher, Drukkerij Wedding en mw. Alicia Kok, Schrijfatelieralicia voor de organisatie van de masterclass! Zonder hun vakkundige organisatie zou de bijeenkomst niet mogelijk zijn geweest! Lulu dankt alle deelnemers aan de Masterclass voor hun in haar geschonken vertrouwen.
Fotograaf: J. Tummers

– Het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE) te koop zowel in Lulu´s geautomatiseerde webshop als in alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels.

– Als u het boek in Lulu´s webshop koopt, signeert Lulu niet alleen het boek voor jou maar ze schrijft erin ook een persoonlijke boodschap voor jou of voor degene aan wie je het boek cadeau doet(Collector´s item). ze zet in het boek een Chinese stempel, waarop staat: ´Als je tevreden bent, word je in één keer klaar!´

<<< << Bestel het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE).

Download hier de Androidversie van de book app Nederland, wo ai ni (€7,99).
– eBooks en Windows 8 book apps van alle boeken van Lulu zijn volgen snel

Download hier de Appleversie van de book app Nederland, wo ai ni (€7,99).

– Binnenkort in Lulu´s webshop verkrijgbaar: eBooks en Windows 8 book apps van alle boeken van Lulu