Reactie 5 op Lulu’s masterclass op 30 maart 2013

P1360452

B. schreef:

Ik vond de masterclass zaterdag heel interessant. Dank voor alle waardevolle tips (zoals bijv. enkel schrijven op momenten dat je ‘echt niet anders meer kan’ en niet wann of omdat je tijd hebt, de appel al vooraf in schijfjes snijden, toch opletten ook met de kracht van taal, het citaat ‘laat het vederlichte lessen zijn’ van Louise Hay, enz enz…)

Heel fijn dat je zo vanuit je hart kan vertellen! Het mocht voor ons nog veeeel langer geduurd hebben :-)
Bedankt ook voor de tip ivm publiciteit rond mijn kinderboekje ‘De fluistersteen’ voor hoog-gevoelige (en andere) kindjes. Je gaf me de raad vooral te gaan samenwerken met bijv. scholen, bibliotheken, organisaties rond doelpubliek…en daar ben ik ondertussen reeds werk van aan het maken.

Met al de indrukken zaterdag ben ik helemaal vergeten (mijn oprechte excuses hiervoor!) je vooral een HELE DIKKE PROFICIAT te wensen met alles wat jij al bereikt hebt in je leven en al je mooie boeken! Wat knap en bewonderenswaardig! En toch blijf je zo ‘tussen de mensen’ staan ipv ‘erboven’, heel fijn!
Nu ga ik snel verder lezen in ‘Nederland wo ai ni’ want ik wil het graag vandaag nog uitlezen ;-).

Vriendelijke groetjes en nog een fijne paasmaandag gewenst!

B.

– Het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE) te koop zowel in Lulu´s geautomatiseerde webshop als in alle Nederlandse en Vlaamse boekhandels.

– Als u het boek in Lulu´s webshop koopt, signeert Lulu niet alleen het boek voor jou maar ze schrijft erin ook een persoonlijke boodschap voor jou of voor degene aan wie je het boek cadeau doet(Collector´s item). ze zet in het boek een Chinese stempel, waarop staat: ´Als je tevreden bent, word je in één keer klaar!´

<<< << Bestel het papieren boek Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE).

Download hier de Androidversie van de book app Nederland, wo ai ni (€7,99).
– eBooks en Windows 8 book apps van alle boeken van Lulu zijn volgen snel

Download hier de Appleversie van de book app Nederland, wo ai ni (€7,99).

– Binnenkort in Lulu´s webshop verkrijgbaar: eBooks en Windows 8 book apps van alle boeken van Lulu