Taart voor onze beschermengelen tegen het Coronavirus

Ik heb de afgelopen maand een paar lezingen en interviews afgezegd om het gevaar tot besmetting te ontlopen. Mensen in de zorg echter behandelen en verzorgen dag en nacht besmetten en deinzen geen seconde terug van het gevaar.

Toen het virus hoog tij dreigde te vieren, op 19 maart j.l. om precies te zijn, heb ik een bakkerij gevraagd om een taart voor rond 50 engelen in de zorg, in het HMC om exact te zijn, te bakken en aan hen te bezorgen (zie foto’s). Tevens heb ik hem gevraagd aan niemand te laten weten van wie de taart afkomstig is.
image0_看图王.jpg
image1_看图王.jpg

Nu het virus van geen ophouden schijnt te weten, realiseer ik me dat ik niet in staat ben om een grote taart te laten bakken voor en bezorgen aan alle Nederlandse en Belgische ziekenhuizenkan. Daarom post ik de foto’s als een virtuele taart, voor al onze beschermengelen in de mondiale Coronatijd. Hoe meer helden in de zorg van de taart proeven, hoe groter de taart wordt. Dat is de kracht van de nieuwe menselijke ofwel goddelijke uitvinding: het internet.

In de ogen van het virus zijn wij allen diens potentiele prooi. In zijn dromen! Nu wij onze krachten gebundeld hebben, druipt het virus haasje repje met de staart tussen de benen af. En de beschermengelen staan ons dag en nacht bij.

Hoop op zegen houdt ons staande. Wij zulen handhaven. Je maintiendrai.