De knappe meneer op de foto

Toen ik vorig jaar in Zevenaar een lezing gaf, werd een foto van een knappe Nederlandse meneer en mij genomen. Deze foto zou ik graag in mijn book app Nederland, wo ai ni willen opnemen, maar ik kan in mijn archieven geen aanwijzing meer vinden wie de foto gemaakt heeft. Volgens mij dhr. Theo Benschop, maar ik weet het niet zeker. Kent iemand uit Zevenaar hem? Zo ja, zou je mij erover willen mailen op luluwanggz@luluwang.nl?

Trouwens, als deze jonge meneer in China op straat zou lopen, zou hij geen stap verder kunnen zetten. Veel jonge vrouwen zouden met hem op de foto willen. Ik kan het weten. Want toen ik in 1986 naar Nederland kwam, had ik het gevoel dat ik in een eldorado van knappe mannen was beland. Overal zag ik hen lopen. Wat mij nog meer verbaasde was dat ze niet naast hun schoenen liepen ondanks het feit dat ze er zo goed uit zagen.

Dank je alvast.

Lieve groet,

Lulu