Druk maar dankbaar

Zeer druk met mijn werk. Veel dingen tegelijkertijd. Soms zakt de moed mij in de schoenen, maar ik denk aan al de mensen die mij bijstaan. Een van mijn penvrienden bijvoorbeeld, Y., een knappe ICT’er die mij krachtig bijstaat in dit proces. Mijn sitebouwer E., ook een ICT’er, die mij tot laat in de avond te woord staat. Mijn artistieke designer, L., die mij voorziet van mooie beelden voor het boek. Een aantal van mijn penvrienden, die mij hun prachtige foto’s van Nederland en China ter beschikking stellen en mijn vragen over de foto’s uitgebreid beantwoorden. Mijn collega-auteur J., die mij af en toe lieve sms’jes stuurt om mij een riem onder het hart te steken.

Mijn redacteuren J. en E. en nog meer taalkundigen, die mijn teksten keer op keer redigeren. Mijn fotografen R. en T. , die overal met mij meegaan en mooie foto’s maken. Vooral, mijn appbouwer B., die alle gaten in zijn tijd die hij kan vinden gebruikt om de app te bouwen.

Tenslotte, al mijn penvrienden die mij helpen als ik een vraag op mijn wall neerzet.

Alles bij elkaar, ik heb niets te klagen ondanks de drukte. Ik bid tot het Leven dat ik het vol kan houden. Ik bied jullie excuses aan als ik niet elke dag een nieuwe blog kan pennen.

Dank jullie voor al jullie steun en vriendschap!

Liefs,

Lulu

Foto: Klaas Koppe