Doorbijten en afronding gloort

Ik wenste een paar dagen geleden iedereen een vruchtbaar Valentijnweekend toe en zelf heb ik een werkzaam weekend achter de rug. Het ontwerp en bouw – realisatie – van de book app ‘Nederland, wo ai ni’ vergt vier keer meer tijd en energie dan het schrijven van het boek zelf.
 
Ik ben onlangs weer nieuwe technische problemen tegengekomen. Mijn website ziet er raar uit op iPad en mogelijkwijze ook op andere tablets. De site is zo goed als onleesbaar op de mobile telefoon. Bovendien, om comments vanuit de app naar mijn site te sturen moet mijn site aangepast worden.
 
De oplossing van deze problemen vertraagt de bouw van de app en zal mij weer flink extra geld kosten, dat ik me amper kan veroorloven.
 
Maar… tanden op elkaar en doorbijten! Dit heb ik met mezelf afgesproken.
 
In het Chinees is een uitdrukking: de bouw van een grote, mooie wierookbrander kost meer tijd. Met andere woorden, als dat ding (het heet in het Chinees toevallig ook ‘Ding’) klaar is, zal ik jullie, mijn lieve lezers, op jullie wenken dienen, met een interactieve, lagen/muziek/afbeeldingen/zijlijnverhalenrijke book app! Voor mijn lieve lezers heb ik alles over!
 
Een positieve kant van de huidige situatie is: ik heb weer een smoes om minder te eten en de centen voor voedsel opzij te leggen voor de dure grap book app! Grapje, want de book app is geen dure grap, doch een voor mij kostbare maar voor de lezer veel goedkopere manier om all-around – driedimensionaal zoals het heet – literatuur te beleven. Dit weet ik nu al, gezien het deel dat mijn appbouwer en ik hebben gerealiseerd.
 
Nog even verder lijnen en wij zijn er. Tot ziens via de book app!
 
Tenslotte – ik kan het natuurlijk niet laten – als iemand tussen mijn bloglezers een WordPress specialist is en tegen voor mij betaalbaar tarief een pagina van mijn website mobile friendly kan maken, een captcha aan het antwoordformulier van mijn site kan toevoegen en de site kan aanpassen om autopost met een code vanuit book app automatisch toe te laten, zou je mij willen mailen: luluwanggz@luluwang.nl ?
 
Liefs en dank,
Lulu
Foto genomen in mijn tuin een paar jaar geleden. Toen was ik moddervet.