Lulu’s jurk wordt gemaakt door Marika Houkes, onder haar eigen label ‘Maraque’, voor het concert/de boekpresentatie Nederland, ik houd van jou in samenwerking met het Residentie Orkest op 9 juni in de Dr Anton Philipszaal te Den Haag

Mode-ontwerper gevonden! Vandaag heb ik haar, Marika Houkes, thuis mogen ontvangen. Ze gaat de jurk, die ik op 9 juni zal dragen, onder haar eigen label “Maraque” ontwerpen. Op 9 juni vindt het concert/de boekpresentatie ‘Nederland, ik houd van jou’ in samenwerking met het Residentie Orkest in de Dr Anton Philipszaal te Den Haag plaats. Ik heb de ontwerper leren kennen via de kunstschilder/de designer van de covers van mijn negen e-books Ingo Leth (www.artinmotion.nl) en zijn vrouw en tevens zakenvoerder (Metha Leth). Ook zij waren vandaag bij mij thuis gekomen.

Tijdens onze bespreking spatten de vonken van inspiratie naar alle kanten. Met nadruk op naar alle kanten. Marika Houkes is een rasechte Nederlandse, met haar ideëen over kunst en creatie. Ik ben wat kledingsmaak betreft van top tot teen Chinees. Hoe wij een ontmoetingsplaats zullen vinden tussen haar ideeën en de mijne, is nog even puzzelen. Maar gezien de prachtkleding die ze reeds ontworpen heeft (www.maraque.nl), voel ik het aan mijn water dat de jurk uniek en beeldschoon zal worden.

Wij zijn benieuwd. Jullie ook?

Ik wens jullie een creatieve, pardon, vruchtbare zondagavond toe.

Lieve en dankbare groet,

Lulu
 
Foto: Een van de creaties van Marika Houkes, ontworpen voor Verkiezing van Miss Drente 2012.
Bron foto: www.maraque.nl