Heb ik dat gezegd?

Vandaag kreeg ik een mail van een goede vriend over een citaat van mij in een boekje getiteld ‘Vrouwenwijsheid’. Dit is niet de eerste keer dat ik te horen heb gekregen dat mijn woorden in dat boekje staan. Maar wel de eerste maal dat ik toegezonden heb gekregen wat ik destijds precies gezegd heb:
 
—————
Als je jezelf eindeloos analyseert, concentreer je je op je negatieve kanten, waardoor dat deel groeit. De oplossing is volgens mij niet zeuren, gewoon dóen. Beweging is de grootste schoonheid van het leven.
Lulu Wang
———-
 
Foei. Ik schaam me voor de hoeveelheid woorden die ik toentertijd aan dit onderwerp vuilmaakte. Mag ik een herkansing?
 
————–
Als je in een molshoop wroet op zoek naar delicatesse, zal het je nimmer lukken, tenzij je een mestkever bent.
————-
 
Foto: Met het Chinese Nieuwjaar voor de deur zoek ik alvast de ingrediënten voor een hotpot feestmaal bij elkaar. Zeg maar fondue op waterbasis. Met erin zoveel sambal dat de stukjes groeten, vlees, toufu, vis en garnalen die je in de soep gooit overeind blijven staan. Nu weten jullie waar mijn temperament vandaan komt :-)
Fotograaf: Ye Huang