iPhone versie van mijn book app Nederland, wo ai ni verschijnt binnenkort!

De laatste dagen heb ik het razend druk gehad o.a. met het gereed maken van de iPhone versie van Nederland, wo ai ni voor de appstore. Binnen een paar dagen kunnen jullie ook op de iPhone mijn nieuwe book app lezen!
 
Door de drukte geen tijd gevonden om iets leuks voor mijn FB-vrienden te schrijven. Mijn excuses.
 
Ik ga me beteren en hopelijk tot gauw!
 
Liefs en dank,
 
Lulu
Foto verscheen rond 2000 in een grote Zweedse of Finse krant nav de vertaling van Het lelietheater in een noordelijk land. Welk land het was weet ik niet meer. Wat ik me wel herinner was dat toen deze krant in de tweede ochtend van mijn signeertour daar verscheen, mijn Scandinavische uitgever tegen mij zei: ik ben verliefd op de foto! Ik werd meteen jaloers op de foto.
PS. Door technische storing kan ik de foto niet in medium size tonen. Als iemand weet hoe het probleem in de Word Press op te lossen is, houd ik me van harte aanbevolen.