Je hebt jezelf overtroffen… J. schreef over een lezing van Lulu Wang d.d. 8-11-2015 in Terpkerk Urmond, Limburg

小DSCF0449

Hallo Lulu,

Voor ik mijn bed in duik wil ik je toch nog even laten weten dat ik ontzettend heb genoten vandaag. Ik heb het ook al op Facebook gedeeld: je hebt jezelf voor mijn gevoel vandaag overtroffen. Sommige stukken van je lezing heb ik echt ervaren als een soort smeekbede om elkaar toch alsjeblieft gewoon te accepteren en te stoppen met oorlog en allerlei andere ellende. Echt prachtig!! Gelukkig stond mijn camera op een statief want ik heb ’t niet helemaal droog gehouden. Zeker niet toen Jos Netto en die andere jongeman hun muziek ten gehore brachten. Echt geweldig, ik hou heel erg van de hangdrum.

屏幕快照 2013-04-11 10.01.46 PM

Koop of downloadboeken van Lulu Wang vanaf 3,99 euro >>> >>
Foto: Lulu met Jos Netto en Mohamad Garrout, twee prachtige muzici