Welkom op de wereldpremiere ‘Unscrolled’, concert van een Chinese componist Huang Ruo, een opdrachtwerk van NTR ZaterdagMartinee, in Koninklijk Concertgebouw za. 12 dec. 2015

Bron >>> >>

Chinamerica – NTR ZaterdagMatinee – Concertgebouw 12 december 2015 Huang Ruo
speciale korting voor VNC leden
Op zaterdag 12 december a.s. zal de wereldpremière ‘ Unscrolled’ , opdrachtwerk van de NTR ZaterdagMatinee , van componist Huang Ruo in de Grote Zaal van het Koninklijk Concertgebouw plaatsvinden.

Huang Ruo (1976) is uit China afkomstig. Hij heeft zich inmiddels in de Verenigde Staten gevestigd, maar doceert in zowel China als Amerika. Huang Ruo is opgegroeid in een relatieve artistieke en ideologische vrijheid.

De Chinees-Amerikaanse Ruo zal tevens de eerste Composer in Residence van Het Koninklijk Concertgebouw zijn. Vanaf 28 november a.s. komt hij drie maanden in Amsterdam wonen om zich te laten inspireren door de Nederlandse cultuur en alles wat Amsterdam te bieden heeft.

Composer in Residence in Het Concertgebouw markeert het begin van een nieuwe jaarlijkse traditie. Componisten van internationale allure verblijven gedurende een langere periode in Amsterdam om muziek te componeren geïnspireerd door de stad.

Aan het begin van zijn residency-periode in Het Concertgebouw gaat dus op 12 december a.s. zijn nieuwe werk in opdracht van de NTR ZaterdagMatinee in wereldpremière.

Voor Vereniging Nederland China en hun leden is er een speciale korting van ruim 30% op het concert van 12 december a.s.

Met de couponcode kunt u eenvoudig en snel uw kaart(en) bestellen tegen een zeer aantrekkelijk tarief. U betaalt slechts € 25,– per kaart voor een 1 e rang plaats.(normaal tarief is € 37,-) Overige aanbiedingen zijn hierop niet van toepassing

( CJP ,pas 65 korting etc.).

NTR ZaterdagMatinee 12 december 2015
Concertgebouw, Amsterdam
Grote Zaal 14.15 uur

Residentie Orkest
Emilio Pomàrico dirigent
Emanuele Arciuli piano

Programma:
Bartók – Danssuite
Scelsi – Concertino per pianoforte e orchestra (wereldpremière)
Huang Ruo – Unscrolled (opdrachtwerk NTR ZaterdagMatinee – wereldpremière)
Bartók – Muziek voor snaarinstrumenten, slagwerk en celesta

Bestelprocedure 1 e rang kaart(en) voor de prijs van € 25,00 per kaart voor de ZaterdagMatinee van 12 december 2015.

Door hier te klikken komt u op de pagina waar u voor dit concert kaarten kunt kopen Na het selecteren van de gewenste plaats(en) klikt u op ‘reserveer uw stoelen’ en vervolgens logt u in. Op de pagina ‘uw bestelling’ vult u de couponcode : VA121215NC in, waarna het kortingsbedrag onderaan de pagina verschijnt. Tot slot kunt u de bestelling afronden door ‘betaal’ aan te klikken. Aanbieding is alleen geldig op basis van het reguliere tarief 1 e rang. CJP -/ Pas 65 korting en overige aanbieding zijn hierop niet van toepassing. Indien u niet via internet kunt reserveren is telefonisch reserveren mogelijk , dagelijks van 10 tot 17 uur, met de Concertgebouwlijn op telefoonnummer 0900 – 6718345 (1 € p/g). Ook voor telefonische reserveringen dient u de couponcode VA121215NC op te geven.

Wij wensen u een prachtige Matinee toe op 12 december a.s.

Met een vriendelijke groet,

Kees Vlaardingerbroek
Artistiek leider Stichting Omroep Muziek,
Programmeur NTR ZaterdagMatinee