Lezers’ reactie op de Book App Nederland, wo ai ni

11 juni 2012

Bijzondere leeservaring
door pinxnl

Wauw, bijzondere app, geeft eeen hele nieuwe dimesie aan een verhaal. Interactief, multi media. Mooie illustratie, fijne muziek, mooie verhalen en dat in een boek.

Foto: Lulu op het concert/de boekpresentatie in samenwerking met het Residentie Orkest op 9 juni in de Dr Anton Philipszaal in Den Haag. Ze droeg een tulpenjurk ontworpen door Marika Houkes van Maraque
Fotograaf: Xiaoling Huang

10 juni 2012
Door H.
Wat heb je een prachtige app gemaakt! Grote bewondering voor de manier waarop je zoveel van jezelf deelt, en ons een spiegel voorhoudt. Je bent een wijze vrouw!

16 juni 2012

(Beste Lulu,)

Weet dat het de eerste bookapp is die ik ’s avonds mee mijn bed in neem, ik lees dan met muziekje erbij, elke avond een stukje voor het slapen gaan, heerlijk!

H.

Beeld bij de reactie van H.: Een illustratie uit het keuzemenu in de Book App Nederland, wo ai ni, voor de optie ‘Nachtlezen’. In de Book App is dit plaatje voorzien van animatie. De wijn in het glas kantelt heen en weer en de sterren knipperen met hun ogen naar jou :-)
Illustrator: Xiaoling Huang

20 juni 2012

Inmiddels heb ik het boek met veel genoegen uitgelezen…
In het begin had ik dat van die zijlijnen helemaal niet door, dat was niet zo duidelijk te zien in de tekst (iets dikker en grijzer), maar ook die zijn leuk te lezen.
Wel lukte het me niet om steeds op die zijlijnen te kijken, dat onderbrak te veel de lijn van het verhaal. Ik deed het meestal na een paar bladzijden, dan bekeek ik ze op een rijtje over de afgelopen pagina’s.

B.

22 augustus 2012

een tweet van Mitch Karsten, @iMitchK

@luluwangauteur Hoi Lulu Wang, wil even kwijt dat ‘Nederland, wo ai ni’ werkelijk een genot was om te lezen! Bedankt! :)