Lezingen en signeersessies ter promotie van Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE)

Mijn beste penvrienden, gisteren ben ik thuisgekomen van een vier dagen durende promotietournee in Vlaanderen. In de komende tijd zal ik me o.a. wijden aan het promotie van Nederland, wo ai ni (NL) en Regenland, wo ai ni (BE).

Als jullie een een organisatie of een bedrijf kennen die/dat geinteresseerd is in een lezing van mij naar aanleiding van mijn nieuwe boek, houd ik me van harte aanbevolen! Zou je mij dan willen mailen naar luluwanggz@gmail.com?

Onderwerpen: Ik kan in de lezing vertellen over mijn eerste indrukken van Nederland en Vlaanderen. Ook kan ik vertellen over hoe
cultuurverschillen tussen Nederland/Vlaanderen en China. Er is een aantal andere onderwerpen dat ik vaak bespreek tijdens mijn lezingen. Zie hier https://luluwang.nl/?page_id=21 . Ik ben ook gaarne bereid om een lezing speciaal voor een organisatie/bedrijf voor te bereiden, als hij het wenst.

Nu ik mijn eigen uitgever ben, organiseer ik alles zelf en dat valt niet mee. Gelukkig heb ik veel vrienden zoals jullie, die mij altijd te raad en te hulp staan. Ik dank jullie van harte!

Liefs en dank,

Lulu
Bronfoto: Boekenkast, BE.
Foto: Dhr. Philip Heylen, Schepen van Cultuur van de Stad Antwerpen, nam op 13 dec. 2012 het eerste exemplaar van Regenland, wo ai ni (BE) in ontvangst.