Liefdespassage uit Heldere maan/nav de naderende geboorte van haar Book App de gedichtenbundel Zomervolliefde, blog Lulu deze zomer alleen maar over de liefde

hoornrgelejurktheetuinvoordeur

‘Ik wil jou. Nú!’ Zijn rug wordt kletsnat door het gras onder zich én alles aan hem jeukt. De mieren zien hun kans schoon om hem te doorzoeken: even kijken of er iets eetbaars te halen valt. Maar hij is in jaren niet meer zo verrukt geweest als nu.

Mingyue laat zich uitkleden, door vingers die even gevoelig zijn als de stem van de eigenaar. Het is een omgekeerde wereld, met de ‘hemel’ beneden en de ‘aarde’ boven. Ze voelt de ballon onder haar heter worden, en voller. Ze kan niet zeggen dat hij een ‘mouwhakker’ (Chinees woord voor ‘homo’ – noot van de auteur)is – hij heeft althans alle schijn tegen! Want hij hijgt als een gestrande vis, verslindt haar als een uitgehongerde draak en tapt yin-energie uit haar, net als iedere andere monnik die reikhalzend heeft uitgekeken naar een bezoek aan haar. Ze rolt van hem af en draagt nu boven op zich het gewicht van zijn verlangen. Sprietjes prikken in haar benen, waarlangs zinj zweet biggelt, evenals het sap van de ochtend – de dauw –, en het vocht uit haar stomende poriën.

Hij kijkt recht in het blauwe paradijs. Nog nooit heeft hij de palm vanuit deze positie gezien. De onderkant van de bladeren blijkt te bestaan uit duimdikke richels, die als zonlicht naar de rand uitstralen. Ook de onderkant van Mingyue’s borsten ziet hij voor het eerst. Romig, puur, op het punt staande open te barsten van levenslust. ‘Nee!’ Hij verbiedt haar de jas aan te trekken en rekt het moment dat hij, liggend op zijn rug, haar fraaie lijnen op zijn geheugenplaat etst. Zodat hij de komende drie maanden stof tot nagenieten heeft.

Lulu wenst jullie veel leesplezier in de zomer vol liefde toe!

Klik hier om Heldere maan te bestellen https://luluwang.nl/?page_id=10593
Je kunt kiezen tussen:
– Superzomeraanbieding: Multimedia Windows 8 Book App, €2,99 http://apps.microsoft.com/windows/nl-nl/app/heldere-maan/f8765b18-37bf-482c-b0b2-f2833253ad0d
– Papieren boek: €9,95 http://apps.microsoft.com/windows/nl-nl/app/heldere-maan/f8765b18-37bf-482c-b0b2-f2833253ad0d
Fotograaf: Roger Voorn
Jurk:Dalinh atelier
Haarstyling: Rob Peetoom te Hoorn
Visagie: Ici Paris Hoorn