Lulu over Heldere maan vijf jaar na dato

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Beste Penvrienden,

Weten jullie waarom Heldere maan ook voor mij dierbaar is? Omdat het boek mij heeft geleerd mijn hart te volgen. Hoe sommige hoge literaire heren en dames ook mij uitlachten om dit boek, als ik mijn best heb gedaan om het zo mooi en ontroerend te pennen, laat ik hun hoon naast mij neer.

Zoals jullie misschien weten, in 2008 hebben een bekend Belgisch tijdschrift en een belangrijk Nederlands tijdschrift samen met een literair festival in Amsterdam Heldere maan bekroond met de ‘Prijs voor Slechtste seksscène’, een initiatief om overbodige sekspassages uit de literatuur te verbannen.

Ik was de prijs in de Stadsschouwburg in ontvangst gaan nemen. Wat bleek, de meeste mensen die ik daar gesproken heb en die gestemd hebben om mij die prijs toe te kennen, hebben geen letter van dit boek gelezen. Ze hebben alleen maar een passage die prijsgevende hoge heren en dames op de website hebben gezet gelezen. Hoe konden ze beoordelen of een seksscène overbodig is, als ze het boek niet gelezen hebben?

Sindsdien heb ik vijf jaar lang hand in mijn eigen boezem gestoken en kritisch naar dit boek gekeken. Mijn conclusie is dat dit het meest bezield literair werk is van mijn hand. Uiteraard probeer ik steeds beter te schrijven maar dit even terzijde.

Lulu wenst jullie veel leesplezier in de zomer vol liefde toe!

Klik hier om Heldere maan te bestellen https://luluwang.nl/?page_id=10593
Je kunt kiezen tussen:
– Superzomeraanbieding: Multimedia Windows 8 Book App, €2,99 http://apps.microsoft.com/windows/nl-nl/app/heldere-maan/f8765b18-37bf-482c-b0b2-f2833253ad0d
– Papieren boek: €9,95 http://apps.microsoft.com/windows/nl-nl/app/heldere-maan/f8765b18-37bf-482c-b0b2-f2833253ad0d

Klik hier om Heldere maan te bestellen.
Je kunt kiezen tussen:

  • Superzomeraanbieding: Multimedia Windows 8 Book App, €2,99
  • Papieren boek: €9,95
  • Foto: Roger Voorn