Over enkele dagen verschijnt Lulu Wangs tweede multimedia Book App de tweetalige gedichtenbundel ‘Zomervolliefde’, eerst de Windows 8 versie (begin juli 2013) en daarna (medio of einde juli 2013) de Apple en Android versies

Klik op de cover voor verdere info boek

爱满夏天cover_4

Zomer is er. Over enkele dagen komt ‘Zomervolliefde’ er ook aan. Om u te helpen de tintelingen van de zomerse zonnestralen op uw huid te voelen en de betoveringen van dit mooiste seizoen van het jaar met uw eigen ogen te zien, brengen Lulu en haar team over een paar dagen de multimedia Book App ‘Zomervolliefde’ uit. Eerst de Windows 8 versie, daarna de Apple en Android versies.

Het boek bestaat uit
– 18 gedichten van Lulu Wang
– 18 illustraties van de kunstenaar Xiaoling Huang
– een lied gecomponeerd door Glenn Slijters en gezongen door Rex en Delesha
– een korte film door Stella Ang, Productiehuis Stellamation.
Zowel het lied als de film zijn gebaseerd op het titelgedicht ‘Zomervolliefde’.

Het boek is een primeur:
– Deze eerste gedichtenbundel van Lulu is tweetalig – Nederlands en Chinees. Door het internationale karakter van book apps zullen Lulu en haar team de Nederlandse en Chinese lezers, muziekliefhebbers en filmpubliek tegelijk bereiken.
– Dit is vermoedelijdelijk een van de eerste literaire werken, zo niet het eerste dat zowel in het Nederlands als in het Chinees geschreven en gepubliceerd is.

Na tien boeken in het Nederlands te hebben geschreven, is Lulu begonnen tweetalig te schrijven en uit te geven. In mei 2013 is ze columnist geworden van een van de meest invloedrijke en populaire tweewekelijkse tijdschriften in China over het buitenland (oplage 670 000 exemplaren): Kijk op de wereld (Shijie Bolan). U kunt in elk nummer een column van haar lezen over Nederland en België, waar ze in de loop der jaren is van gaan houden.

Klik hier om de precieze verschijningsdatum van dit nieuwe boek te zien.