Tulpenjurk voor concert/boekpresentatie 9 juni

De mode-ontwerpers van mijn penvrienden,

Normaal gesproken draag ik een Chinese jurk als ik een lezing of een presentatie geef. Maar hier dient verandering in te komen voor het concert/de book app presentatie van Nederland, wo ai ni op 9 juni in de Dr. Anton Philipszaal te Den Haag. Het Residentie Orkest zal muziek spelen van Nederlandse componisten. Deze muziek heb ik ook gekozen om in mijn book app te gebruiken. Als mijn hommage aan het land waar ik langzamerhand ben van houden, na een vloedgolf van cultuurschokken, weliswaar (info zie: https://luluwang.nl/?p=5495).

Ik zit weken te dagdromen van een jurk met Nederlandse motieven erop. Tulpen bijvoorbeeld. Molens of klompen kan ook :-)

Heeft een van jullie zo’n prachtjurk in jullie voorjaarscollectie zitten, waarvan je denkt dat hij bij mij past? Zo ja, mag ik hem voor een halve dag lenen? O, dat zou ik fantastisch vinden! Mail me, als je wilt, naar luluwanggz@luluwang.nl .

Deze jurk mocht ik van Hufashion lenen voor een lezing in het Amphiontheater te Doetinchem.

Fotograaf: Theo Benschop