Van mijn stokje

Eergisteren gaf ik voor het eerst een radio interview van 45 minuten bij NTS, in het programma Dichter bij Nederland. Toen ik thuiskwam was het 01.30 uur.
 
Gisteren vroeg uit de veren om voor het eerst een lezing te geven over mijn nieuwe Naderland, wo ai ni. Dat was in Nieuwegein. Direct daana reisde ik naar Amstelveen om een tweede lezing te geven in Amstelveen. Toen ik thuiskwam ging ik naar d…e badkamer en ik zag het zwart voor mijn ogen.
 
Geen idee wat er gebeurde. In ieder geval toen ik wakker werd lag ik met mijn gezicht op de betegelde vloer. Na lang terugdenken aan het moment dat ik nog wist wat ik deed, realiseerde ik me dat ik blijkbaar enige tellen of minuten bewustloos op de vloer had gelegen.
 
Nu de book app eindelijk klaar is en in het reviewproces zit bij iTunes, Apple Store, ben ik zo te zien aan het einde van mijn energielatijn.
 
Vandaar dat ik flauw was gevallen, denk ik. Niet erg, want ik ben blij dat de ergste stress en drukte voorbij zijn qua maken van de app en ik ga vanaf nu mezelf meer tijd gunnen om bij te komen.
Ook zal ik meer leuke blogs voor jullie schrijven.
 
Lieve weekendgroet,
 
Lulu