Welkom op Aziatische Paviljoen Horecava (VCHO), 9 jan. t/m 12 jan. 2017, Eric Hellingman en Lulu Wang presenteren het vier daagse evenement
Persbericht
Voor meer info >> >>
Amstelveen 03-01-2017
Aziatisch Paviljoen Horecava: De Gezonde Aziatische Keuken
Vereniging Chinese-Aziatische Horeca Ondernemers (VCHO) is de organisator van het Aziatisch
Paviljoen (Hal 7) tijdens de Horecava 2017. Alle bezoekers zijn van harte welkom om bij dit fraai
ingerichte paviljoen te komen proeven, beleven en genieten van gezonde producten en heerlijke
hapjes uit de verschillende Aziatische keukens zoals Chinees, Japans, Indiaas, Thais en Oriëntaals.
Officiële opening Aziatisch Paviljoen
Op maandag 9 januari wordt om 12.00 uur het paviljoen officieel geopend door dhr. Bin Yu (voorzitter
VCHO) en afgevaardigden van de Chinese ambassade gevolgd door o.a. een echte Chinese leeuwendans
en Thaise dans en zang. Na de spectaculaire opening introduceert VCHO een nieuwe en boeiende film
over de diversiteit van de Aziatische horeca in Nederland. Om 12.30 uur start een waar culinair
spektakel: topkoks koken de sterren van de hemel met gezonde Aziatische producten.
Culinair feest met gezonde producten
Absoluut hoogtepunt op 9 en 10 januari vanaf 12.30 uur is de bereiding van een exclusief 5-gangen
menu door de Aziatische topkoks Chow Wan Fung van Yama, Ricky Tang van Sea Palace Amsterdam,
Maoyu Qin van Umami by Han Eindhoven, Han Ji van HanTing Cuisine Den Haag, Fangming Li van
Alexander Leiden en Heiko Antonewicz van Kumar’s. Het menu bevat veel gezonde Aziatische
ingrediënten en wordt geserveerd aan bekende gasten die plaatsnemen aan de fraai gedekte tafel
op het Aziatisch paviljoen.
Het gehele programma wordt gepresenteerd door de bekende Chinese schrijfster Lulu Wang en
journalist Eric Hellingman. Lulu Wang zal ook op 10 januari om 12.00 uur haar nieuwe boek
Chineeslekker op het Aziatisch paviljoen introduceren, dat in het teken staat van de gezonde Chinese
keuken. Daarnaast organiseert VCHO met diverse Aziatische leveranciers en de topkoks elke beursdag
interessante kookworkshops van verschillende Aziatische keukens. Het volledige beursprogramma
staat ook op www.vcho.nl
Persuitnodiging: meeproeven van het exclusieve 5-gangenmenu
Vertegenwoordigers van de pers en culinaire journalisten zijn op beide dagen vanaf 12.30 uur van harte
welkom om de exquise gerechten van het 5-gangenmenu mee te proeven. In de perslounge op het
paviljoen worden de gerechten in de vorm van kleine hapjes geserveerd voor de pers. U kunt zich
hiervoor aanmelden via marketing@vcho.nl of bellen naar 06-1399 2103 (Anthony van der Klis) met uw
dagkeuze.
Noot voor de redactie (niet voor publicatie). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Anthony van der Klis – Vereniging Chinese-Azitische Horeca Ondernemers (VCHO): 06-1399 2103 of mail
Van harte dank voor jullie hartelijke felicitaties! De laatste maanden ben ik bezig met het voltooien van mijn nieuwe boek met als titel Chineeslekker en met als illustrator Laura Emmen. Vandaar een beetje radiostilte van mijn kant. Maar ik denk vaak aan jullie en wens jullie een Vrolijke Kerst toe!
In het nieuwe jaar hoop ik jullie leesgenot te mogen geven met Chineeslekker!