Test mijn book app Nederland, wo ai ni (Nederland, ik houd van jou)?

Wie wil mijn book app Nederland, wo ai ni (Nederlnd, ik houd van jou) op je iPhone 4 of Androidtablet (het liefst de nieuwere versie) testen?
 
Eindelijk is het zover: de iPhoneversie en de Androidversies (tablet en smartphone) van de book app Nederland, wo ai ni (Nederland, ik houd van jou) zijn bijna klaar voor de appstores.
 
De appbouwer zal morgenavond bij mij komen om de versies samen met mij te testen. Maar ik heb een probleem: ik heb geen iPhone 4 of 5 noch een Androidtablet. Zoals jullie weten, ik ben een perfectionist en ik kan het niet uitstaan als deze versies bugs bevatten, iets wat het lezen minder aangenaam maakt.
 
Jullie horen mij al vragen: is een van mijn penvrienden die in of rondom Den Haag woont geinteresseerd in een gratis versie van mijn app op zijn iPhone 4 of 5 en/of op zijn Androidtablet (de nieuwere versie ervan)? Zou je de app willen lezen en testen in verband met foutjes/bugs? De iPhone en de tablet dient copmpatibel te zijn met iOS 5.1. Is het mogelijk dat ik de app op je iPhone/Androidtablet voor een dag of twee lees, zodat ik zelf ook zeker weet dat alles goed werkt?
 
Zo ja, zou je mij het liefst voor 12 uur morgen, di. 14 aug. willen mailen naar: luluwanggz@luluwang.nl ? Want de appbouwer komt morgenavond bij mij langs om de app te uploaden op een iPhone en Androidtablet, als zo’n apparaatje aanwezig is. Om voor een dag of een, twee te testen een iPhone en Androidtablet te kopen lijkt mij geen verstandig idee :-)
 
Ik hoop van je te horen en bij voorbaat dank,
 
Lulu
Fotograaf: Xiaoling Huang