Wil je intelligent of rijk? Net een wetenschappelijk artikel gelezen

Net een artikel gelezen over erfelijkheid van genen. Het schijnt dat als de moeder intelligent is, erft de zoon de intelligentie meer dan de dochter. Als de moeder dom is en de vader slim, heeft de zoon 75% de kans om dom te zijn. Oei.

Sint

Een andere implicatie: als je een intelligente man hebt, leuk, maar je hebt vaak te maken met een zeer intelligente schoonmoeder, die, tenminste in China, neigt overheersend en berekenend te zijn, geen geruststellend vooruitzicht voor de schoondochter.

Nu komt het: als je een minder intelligente man, vooruit dan maar, een domme man als echtgenoot krijgt, hij is vaak rijk. En rijke mannen worden vaak achterna gezeten door intelligente vrouwen. Zo worden hun kinderen minder dom, sterker nog, intelligent, want de moeder geeft vooral de intelligentie in sterkere maat door dan de vader.

Waarom zijn minder intelligente mannen vaak rijk? Omdat Het Leven het evenwicht wil bewaken. Hij maakt minder snuggere mannen rijk, zodat deze mannen slimme meiden aan de haak kunnen slaan, waardoor de minder snuggere mannen niet blijven domme kinderen verwekken.

Zo blijft de wereld in balans.

Geen idee of het waar is, maar het bekende boek Naked Man, geloof ik, heeft een dergelijke theorie geuit: mooie ouders maken minder mooie kinderen. Qua uiterlijk middelmatige ouders maken de mooiste kinderen.
Zo wordt de schoonheid gelijkmatig verdeeld onder de mensen.

Als dit allemaal wetenschappelijk gestaafd is, is Het Leven Goddelijk!

PS. Door de drukte op mijn werk schrijf ik voor jullie, mijn penvrienden, in de haast tekst. Als jullie taalfouten ontdekken, hang aan de grote klok aub. Ik hoop van jullie te leren. Dank alvast!

屏幕快照 2013-04-11 10.01.46 PM

Klik op het plaatje en bestel >>> >> Lulu’s boeken als book app en ebook vanaf 1,89 euro en Lulu’s papieren boeken vanaf 5,95 euro