Derde lezersreactie op Lulu Wangs nieuwe papieren boek Adam en Eva in China: in een ruk uitgelezen, oprecht en verfrissend

lulu volendam

C. schreef op 23-2-2015

Lieve Lulu,

Ik heb je boek Adam en Eva in China gelezen. Ik heb heb het in één ruk uitgelezen. Je weet wel, een vrije middag, de bank, je boek en jij:-) Ik vond het oprecht en verfrissend. Ik heb ook verschillende keren van plezier gegierd en ook een paar keer verbaasd mijn wenkbrauwen opgetrokken. En om eerlijk te zijn : de Aziaten zien de zaken die jij aanhaalt toch wel veel helderder en logischer… Maar ja, dat is ook niet zo verbazend, de Aziatische maatschappij en kennis staat (in sommige opzichten) veel verder… Dus eigenlijk achteraf kijk ik er niet zo van op maar ik moest er natuurlijk weer met mijn neus op de feiten worden gedrukt hé!

Koop papieren boek, 9,95 euro of download Book App of E-book Adam en Eva in China

3-3-2014 adam en eva ABC reeks<<< << Koop het papieren boek of download Book App/E-book Adam en Eva in China vanaf € 3,99