Eerste signeersessie Adam en Eva in China, Lulu Wang, op het Nieuwjaarsfeest in het Stadhuis Den Haag, 21-2-2015

小DSCF2857 小DSCF2884 小DSCF3124 DSCF3252kleinxiao

Lieve penvrienden,

Op het Chinees Nieuwjaarsfeest 21-2-2015 in het Stadhuis Den Haag heb ik een korte lezing gegeven over Sinterklaas en Chinese Keukengod en ik maakte op deze manier aan het publiek duidelijk hoe sommige tradities van het Chinees Nieuwjaarsfeest in elkaar steken.

Daarna heb ik ik voor het eerst een signeersessie gegeven voor het papieren boek Adam en Eva in China. Het was fantastisch mijn oude vrienden en lezers te weerzien en om meer lezers en vrienden te leren kennen op dit mooie feest!

Adam en Eva in China is een grappig boek over een serieus onderwerp: waarom denken Nederlanders en Chinezen zo verschillend?

Jullie kennen mij wel: ik houd van lachen en van brugbouwen tussen Nederlanders en Chinezen.

Fijn weekend!
Liefs en dank

Lulu

Koop papieren boek, 9,95 euro of download Book App of E-book Adam en Eva in China

3-3-2014 adam en eva ABC reeks<<< << Koop het papieren boek of download Book App/E-book Adam en Eva in China vanaf € 3,99