Lulu vandaag in het Parool.

Heeft iemand vandaag in het Parool het interview met mij voorzien van een foto in het zonnige Den Haag gelezen? Zo ja, zou je mij een plezier willen doen door het te scannen en naar mij toe te sturen??
 
Zonet hoorde ik van een goede vriend dat hij het Parool van vandaag gelezen heeft. Hij vond het interview met mij en de erbij horende foto heel leuk. Ik heb, uiteraard, geen tijd gehad om naar een winkel te gaan om de krant te kopen. Heeft i
emand het Parool van vandaag in zijn bezit? Zo ja, zou je ons een plezier willen doen om het interview en de foto te scannen en hier te taggen? Naar mij toe te sturen is ook prima: luluwanggz@luluwang.nl .
Dan post ik het hier voor mijn FB-vrienden die het Parool niet heeft kunnen bereiken.
 
Alvast dank en lieve weekendgroet,
 
Lulu Wang
 
Fotograaf: Theo Benschop