Hoera! De Book App Nederland, wo ai ni (Nederland, ik houd van jou) is geboren! Verkrijgbaar in de Apple Store, Android Store volgt.

Na twee jaar noeste arbeid, samen met honderden hulpvaardige, gulle vrienden, gelijkgezinden, innovators, ICT-ers en andere deskundigen, zag de book app Nederland, wo ai ni (Nederland, ik houd van jou) eindelijk zijn eerste levenslicht! Hij is nu te verkrijgen in de Apple Store. Klik hier om hem aan te schaffen. Android Store volgt. Papieren boek volgt ook.
 
Beschrijving van de book app: ingebouwd forum, thema-discussies, ruim 80 zijlijnen rondom het hoofdverhaal, 16 illustraties, 350 foto’s, 12 muziekstukken en 3 korte films bieden de lezer een interactief literair leesfestijn. Prijs: €7,99.
 
Ik dank alle mensen die mij geholpen hebben met de book app; ik dank alle vakmensen die eraan meegewerkt hebben; ik dank mijn dierbare lezers die engelengeduld opgebracht hebben voor de lange, moeilijke bevalling van de book app; ik dank mijn lezers ook voor hun bereidheid met mij mee te gaan naar deze interactieve, multimediale vorm van lezen.
 
Ik wens mijn dierbare lezers veel lees-, luister-, kijk-, -meeschrijfgenot met de book app toe! Tot ziens via het Forum binnen de Book App Nederland, wo ai ni!