Informatie over Lulu’s lezingen en optredens

Schrijfster Lulu Wang.(Den Haag 10-08-10)Foto:Frank Jansen

Dank voor uw belangstelling voor een lezing van mij:

Onderwerp
Waar zal de lezing over gaan? Omdat ik dit niet weet, heb ik een bescheiden voorstel:

In de lezing vertel ik over bijvoorbeeld een van deze onderwerpen >>> >> Als u een ander onderwerp wenst, ben ik gaarne bereid om een nieuwe lezing voor u voor te bereiden.

Programma
Wat vindt u hiervan?
De lezing duurt 45 minuten – 60 minuten. Na de lezing kunnen wij een vragenrondje van 15 minuten inlassen. Hierbij kan het publiek met mij in directe dialoog komen. Of direct na de lezing een pauze en daarna pas het vragenrondje. Ter afsluiting geef ik een signeersessie. Ik schrijf, desgewenst, met een Chinees penseel een persoonlijke boodschap voor de deelnemers van de lezing in hun boeken (ze kunnen de boeken zelf meenemen of bij mij kopen).

Publiciteit
Als u wenst, ben ik ook gaarne bereid mee te werken aan de publiciteit voor de lezing. Ik bied u aan om, als u het op nuttig vindt, via mijn netwerk (site, FB, Twitter, LinkedIn, Google + en Pinterest, 10000 bereikbare mensen) bekendheid te geven aan de lezing. Als u een publiciteitsfoto wenst, kunt u eentje op mijn site zoeken. Dan zal u toelichten of hij copyright free is, goed?

Zakelijk aspect
Hierover kunt u contact met mij opnemen. Mijn contactgegevens zie hieronder.

Ter voorbereiding van de lezing
Vindt u het goed dat ik u het volgende voorleg:
– Om de lezing goed te verzorgen, kom ik meestal twee uur van tevoren bij de locatie van de lezing aan. Is dit mogelijk dat u
1. een van uw medewerkers mij bij het dichtbijzijnde station laat ophalen? Ik reis altijd met de trein – ik heb geen rijbewijs :-)
2. een klein kamertje (met een potje heet water voor de thee) voor mij alleen beschikbaar stelt zodat ik me voor de lezing kan omkleden en me geestelijk voorbereiden op mijn optreden?
3. uw medewerker die over het licht en het geluid van de zaal/ruimte van de lezing gaat, mij laat opvangen? Dan kunnen wij het licht en het geluid testen.
4. een podiumpje voor mij regelt? Ik ben klein van stuk en zonder op een verhoging te staan kunnen de mensen die achter in de ruimte zitten mij niet goed zien.
5. een beamer voor mij regelt, zodat u de beelden die ik u toestuur kan laten projecteren als decor?
6. een signeertafel voor mij plaatst op een plek waar het publiek na de lezing zich verzamelt om iets te drinken en na te praten bijvoorbeeld

Als u andere wensen voor de lezing hebt, zal ik er uiteraard rekening mee houden.

Ik hoop van u te horen en verheug me op onze eventuele lezing!

Met lieve en dankbare groet,

Lulu
luluwanggz@gmail.com
00 31 6 5491 8954